OP Raasepori kuva

Tervetuloa asioimaan

Osuuspankki Raaseporin juuret ulottuvat aina vuoteen 1926 saakka. Pankin toimialue ulottuu Inkoosta Kemiönsaarelle. Pankkikonttorit Karjaalla, Tammisaaressa, Hangossa ja Kemiössä tarjoavat monipuoliset pankki- ja vakuutuspalvelut.

Pankki tarjoaa pankki- ja vakuutuspalveluja sekä juridista osaamista ja tytäryhtiö isännöintitoimintaa sekä kiinteistövälitystä koko toimialueella. Pankki on konsernin emoyhtiö, jolla on myös tytäryhtiö OP-Filia Oy ja Turun Seudun OP Kiinteistökeskus Oy.

OP-Filia Oy Ab on auktorisoitu isännöitsijätoimisto, joka kuuluu ISA-standardien piiriin. Toimimme läntisellä Uudellamaalla ja Turunmaalla, ja meillä on toimistot Karjaalla, Tammisaaressa, Hangossa ja Kemiönsaaressa. Tiimimme koostuu 26 asiantuntijasta, joista isännöitsijöitä on 17. Palvelemme yli 300 taloyhtiötä ja noin 7 500 osakasta.

Osuuspankki Raaseporilla on n. 21 500 asiakasta, joista n. 11 300 on omistajajäseniä. Osuuspankin omistaja-asiakkaana keräät bonuksia. Osuuspankki Raasepori maksoi vuonna 2019 noin 1 200 000 € bonuksia omistaja-asiakkailleen. Bonuksilla voit maksaa pankki- ja juridiset palvelut tai voit maksaa niillä vakuutuksia.