OP Raasepori kuva

Tervetuloa asioimaan

Osuuspankki Raaseporin juuret ulottuvat aina vuoteen 1926 saakka. Pankin toimialue ulottuu Inkoosta Kemiönsaarelle. Pankkikonttorit Karjaalla, Tammisaaressa, Hangossa ja Kemiössä tarjoavat monipuoliset pankki- ja vakuutuspalvelut.

Pankki tarjoaa pankki- ja vakuutuspalveluja sekä juridista osaamista ja tytäryhtiö isännöintitoimintaa sekä kiinteistövälitystä koko toimialueella. Pankki on konsernin emoyhtiö, jolla on myös tytäryhtiö OP-Filia Oy ja Turun Seudun OP Kiinteistökeskus Oy.

OP-Filia Oy Ab on isännöitsijätoimisto, joka kuuluu OP Kodin isännöintiketjuun. Toimimme läntisellä Uudellamaalla ja Turunmaalla, ja meillä on toimistot Karjaalla, Tammisaaressa, Hangossa ja Kemiönsaaressa. Tiimimme koostuu 26 asiantuntijasta, joista isännöitsijöitä on 17 ja 2 teknistä isännöitsijää. Palvelemme yli 300 taloyhtiötä ja noin 7 500 osakasta.

Osuuspankki Raaseporilla on n. 21 500 asiakasta, joista n. 11 300 on omistajajäseniä. Osuuspankin omistaja-asiakkaana keräät bonuksia. Osuuspankki Raasepori maksoi vuonna 2020 noin 1 200 000 € bonuksia omistaja-asiakkailleen. Bonuksilla voit maksaa pankki- ja juridiset palvelut tai voit maksaa niillä vakuutuksia.