Vakuutuksen asiantuntijat OP Raaseporissa

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Vahinkoasioissa Pohjola Vahinkoapu on apunasi ympäri vuorokauden osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

Henkilöasiakkaana voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti OP-mobiili-sovelluksella.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Olemme koonneet sinulle kattavasti oikopolkuja ja usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Valitse sopivin aihe ja katso löytäisitkö avun.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat OP Raaseporissa tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella, kun tarvitset uuden vakuutuksen tai vakuutusturvan päivitystä.

Laukka Kati
Asiakkuusneuvoja
010 253 0131
Henkilöasiakkaan vakuutukset
Niemi Sirpa
Asiakkuusneuvoja
010 253 0145 Henkilöasiakkaan vakuutukset
Rokka Kalle
Asiakkuuspäällikkö
010 253 2722 Ammattiliikenteen mestari ja yritysasiakkaan vakuutukset
Rönning Kim
Vakuutusedustaja
040 648 5890
Yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat
Semberg Tiina
Asiakkuusasiantuntija
010 253 0147 Henkilöasiakkaan vakuutukset

Yritysasiakkaana samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. 

Vakuutusedustaja toimii Pohjola Vakuutuksen ja OP-Henkivakuutuksen asiamiehenä.  

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä pankkiasioissa: OP Raaseporin henkilökunnan yhteystiedot