Naiset työskentelevät

Varmuutta verkkoon

Tältä sivustolta löydät tietoa niin ajankohtaisista digiopastuksista OP Raaseporin toimialueella kuin kattavista sähköisistä palveluistamme!

 

Järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia ja maksuttomia digiopastuksia, joissa neuvomme juuri sinulle parhaat ja sopivat sähköiset pankkipalvelumme. Autamme käyttöönotossa, keskustelemme sinua askarruttavista asioista ja annamme vinkkejä, kuinka sähköiset pankkipalvelumme helpottavat arkeasi. OP tarjoaa parhaat ja kattavimmat digipalvelut, jotka mahdollistavat sinulle suurimman hyödyn ja ylivertaisen asiakaskokemuksen.

Voit käyttää OP:n digitaalisia palveluita eri laitteiden kuten tietokoneen, mobiililaitteen tai puhelimen avulla. Sähköiset asiointikanavamme ovat OP-mobiili, OP-yritysmobiili, OP Junior, Pivo sekä Saavutettava. Huomioithan, että eri laitteita ja digitaalisia palveluita käytettäessä palvelut voivat sisällöltään ja toiminnoiltaan erota toisistaan.

OP-mobiili on helpoin tapa maksaa laskut. Parasta on, että se kulkee aina mukana joko puhelimessa tai tabletissa. Voit vilkaista tilisi saldon, maksaa puhelinnumerolla kaverille tai siirtää rahaa nopeasti omien tiliesi välillä. Voit myös skannata laskut viivakoodilla, tarkistaa palkkakuittisi ja säädellä korttisi turvarajoja. Korvauksen hakeminen sattuneista vahingoista ja lainojen tietojen tarkistaminen on helppoa mobiilisovelluksen avulla. Voit tehdä uusia sijoituksia missä vain, milloin vain. Sovellus on maksuton ja sen pystyy lataamaan sovelluskaupasta puhelimelle ja tabletille.

Mobiiliavain on turvallinen, helppokäyttöinen ja nykyaikainen tunnistusmenetelmä. Käytännössä Mobiiliavain on itse määrittämäsi PIN-koodi, jolla voi tunnistautua nykyisen salasanan + avainlukulistan sijaan. Tällä hetkellä Mobiiliavaimella voi hyväksyä OP-mobiilissa ja OP-yritysmobiilissa samat tapahtumat kuin avainlukulistalla.  Tarvitset avainlukulistaa Mobiiliavaimen aktivointiin sekä muissa kanavissa asiointiin, joten sitä ei tule hävittää.

Mobiiliavain on siis tarkoitettu tulevaisuudessa kaikille OP:n sekä sen kumppaneiden digitaalisissa palveluissa asioiville OP:n asiakkaille. Tulevaisuudessa Mobiiliavain käy vahvistusvälineenä kaikissa paikoissa, joissa voi asioida osuuspankin pankkitunnuksella.

Mobiiliavaimen PIN-koodi toimii vain siihen liitetyllä laitteella, joten sen väärinkäyttö ei ole mahdollista, ellei kaikki seuraavat tekijät joudu ulkopuolisen rikollisen käytettäväksi:

  • kyseinen laite

  • laitteeseen liitetty PIN-koodi

  • kirjautumiseen käytettävä käyttäjätunnus ja salasana, tai yksilölliset ominaisuudet sormenjälki- ja kasvotunnistusta käytettäessä

Pivo-sovelluksen voi ottaa ilmaiseksi käyttöön omaan älypuhelimeensa kuka tahansa pankista riippumatta. Pivolla kaikkien pankkien asiakkaat voivat maksaa kaverille ja verkkokaupoissa sekä hyödyntää sadat edut ympäri Suomen! OP:n asiakkaana löydät Pivosta myös tutun saldograafin ja kulutuspallot. Niiden avulla voit seurata kulutustasi ja tiedät aina mihin sinulla on varaa.

OP-yritysmobiili on mikro- ja pienyrityksille kohdennettu mobiilisovellus, yrittäjän arjen kumppani. Tärkeimmät palvelut kulkevat yrittäjän mukana koko ajan ja talousasiat tulevat hoidetuksi ajallaan. OP-yritysmobiililla voit laskuttaa asiakkaita, hoitaa sijoituksia, hakea yritysrahoitusta sekä koostaa ja lähettää kirjanpitäjälle tarvitun aineiston helposti. Yrityksen taloudellinen tila on paremmin hallinnassa ja yrittäjällä on selkeä, reaaliaikainen kokonaiskuva raha-asioistaan. OP-yritysmobiilin voi ladata veloituksetta sovelluskaupasta. Sovelluksesta löytyy Kokeile palvelua -osio, jolla OP-yritysmobiilin ominaisuuksia voi kokeilla esittelytilassa.

 

OP Junior on 10-17-vuotiaille OP:n tiliasiakkaille suunnattu sovellus, jonka avulla on helppo opetella seuraamaan ja ymmärtämään kulutustaan. Sen avulla myös vanhemmat pysyvät kärryillä lapsensa rahankäytöstä. OP Juniorin hallintaominaisuudet löytyvät OP-mobiilista. Palvelun käyttö on maksutonta ja sen pystyy lataamaan sovelluskaupasta. Jotta sovelluksen voi ottaa käyttöön tulee lapsella olla Visa Electron kortti ja siihen liitetty tili. OP Junior otetaan käyttöön vanhemman verkkopalvelutunnuksilla, joten lapsi ei tarvitse omia tunnuksia.

OP Saavutettava on helppokäyttöinen verkkopalvelu, jossa on peruspankkipalvelut suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelu on suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä eritysryhmien kuten näkövammaisten ja liikuntarajoitteisten sekä iäkkäiden ihmisten kanssa. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille asiakasryhmille itsenäinen pääsy digitaalisten pankkipalveluiden piiriin arjen sujuvoittamiseksi. Palvelu on maksuton ja se toimii osoitteessa saavutettava.op.fi.