Inger Nyberg Ann-Marie Lundström

Soita suoraan Osuuspankki Raaseporin asiantuntijalle

Osuuspankki Raaseporin asiantuntijat ovat yhden puhelinsoiton päässä - ja ihan sinua varten.

Monta tapaa tavoittaa meidät

Saat meihin kätevästi yhteyden kohdasta Asiakaspalvelu (ks. sivun oikea ylälaita). Moni asia hoituu jo verkon kautta. Voit myös varata ajan verkkoneuvotteluun tai konttorille, jättää soittopyynnön tai kysäistä samantien pika-apua chatista op.fi:ssä tai OP-mobiilissa. 
 

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme. Olemme suurimman osan päivästä asiakastapaamisissa, jolloin emme voi vastata puheluihin, mutta voit jättää halutessasi viestin tai soittopyynnön, niin palaamme asiaan. Soittopyyntöä jättäessänne muistattehan kuunnella vastaajaviestin loppuun asti, muuten soittopyyntösi ei tule perille. 

 

Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille sähköpostia. Muista lähettää sähköposti aina turvallisesti suojattuna.
Pankin sähköposti on raseborg@op.fi, asiantuntijoiden sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@op.fi

Salatun sähköpostin voit lähettää alla olevasta linkistä
Lähetä salattu sähköposti

 

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa: Vakuutuksen asiantuntijat OP Raaseporissa

 

Lainat ja rahoitusratkaisut

Meillä on ratkaisu kaikkiin lainatarpeisiisi. Nopein tapa saada lainatarpeesi hoitumaan - laita lainahakemus meille etukäteen verkossa: op.fi > Lainat > Lainan hakeminen. Voit tehdä hakemuksen, vaikkei sinulla olisikaan vielä Osuuspankin verkkopalvelutunnuksia. Olemme sinuun yhteydessä käsiteltyämme hakemuksesi.