haalarimerkki

Talouswebinaarit by Finanssikoutsit

Hyppää mukaan Finanssikoutsien talouswebinaareihin! OP Tampereen nuoret talouden asiantuntijat, Finanssikoutsit, sukeltavat kahdessa talouswebinaarissaan nuorille ajankohtaisiin talousteemoihin eli nyt puhutaan rahasta. Webinaariin osallistuneille lähetetään upeat haalarimerkit merkiksi talousasioissa viisastumisestaan.

Ti 27.10. Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Ensiasunnon ostaminen

Syksyn ensimmäisessä talouswebinaarissa pureudutaan ensiasunnon ostamiseen. Jos ikioman asunnon ostaminen, asuntolaina, ASP-tili tai vaikkapa vakuusasiat mietityttävät tai haluat esittää Finanssikoutseille talousasioihin liittyvän kysymyksesi, hyppää mukaan Teams-linjoille!

Ti 17.11. Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Säästäminen ja sijoittaminen

Syksyn toisessa talouswebinaarissa päästään tutustumaan OP Tampereen nuorten talouden asiantuntijoiden, Finanssikoutsien, johdolla säästämisen ja sijoittamisen mukaansatempaavaan maailmaan. Webinaarissa muistellaan arkisia säästövinkkejä, mutta pureudutaan myös sijoittamiseen ja sen aloittamiseen sekä rahastosäästämiseen liittyviin termeihin. Siispä säästökorvat hörölle ja langoille!

10 pistettä ja haalarimerkki

Kaikki sähköisen yhteyskortin täyttäneet saavat haalarimerkin ja osallistuvat arvontaan! Linkki sähköiseen yhteyskorttiin jaetaan webinaarin yhteydessä. Huikeat haalarimerkkimme ovat keväisen haalarimerkkikilpailun satoa. Hauskan Kuha-merkin on suunnitellut Johanna Nummela ja aina ajankohtaisen Älä sikaile-merkin Milla Juslin. Onnea vielä haalarimerkkikilpailun voittajille!
 
Molemmista webinaareista voit saada erilaisen merkin eli kerää kaksi erilaista haalarimerkkiä osallistumalla loka- ja marraskuun webinaareihin. Merkkejä on kuitenkin rajoitettu määrä.