haalarimerkki

Talouswebinaarit by Finanssikoutsit

Hyppää mukaan Finanssikoutsien talouswebinaareihin! OP Tampereen nuoret talouden asiantuntijat, Finanssikoutsit, sukeltavat talouswebinaareissaan nuorille ajankohtaisiin talousteemoihin eli nyt puhutaan rahasta. Webinaariin osallistuneet saavat halutessaan haalarimerkin muistoksi.

To 24.3.2022 klo 17-18 Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Kohti oman asunnon ja sijoitusasunnon ostamista

Pohditko, miten voisit aloittaa säästämisen ensimmäistä omaa kotia varten jo opiskeluaikana? Onko ASP-tili oiva apu siihen? Entä millaisia askeleita asunnon ostamisprosessi sisältää?

Jos olet harkinnut asuntosijoittamisen aloittamista, webinaarissa kuulet myös vinkit, mitä siinä kannattaa ottaa huomioon ja miten asuntosijoittamisen voi aloittaa.

To 24.2.2022 klo 17-18 Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Oman talouden hallinta opiskeluarjessa

Hei opiskelija! Tilaatko ruokaa usein kotiovelle? Huomaatko harhailevasi nettikaupoissa, kun pitäisi kirjoittaa esseetä? Tuntuuko, että säästäminen ja budjetointi opiskelijana on kerrassaan haasteellista?

Webinaarissa saat niksejä, miten voit kuluttaa viisaammin, säästää säännöllisesti ja välttyä ylikuluttamiselta. 

Ke 21.4.2021 Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Miksi vakuuttaminen kannattaa?

Finanssikoutsit kertovat kevään toisessa talouswebinaarissaan, miksi vakuutukset tärkeitä ja minkä vuoksi ne kannattaa pitää ajan tasalla. Jos kotisi, itsesi tai vaikkapa autosi vakuuttaminen pohdituttaa, tule mukaan linjoille! Webinaarissa voit esittää myös kysymyksiä koutseille.

To 25.3.2021 Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Vastuullinen kulutusluotto ja luottokortti

Finanssikoutsit syventyvät kevään ensimmäisessä talouswebinaarissaan oman talouden hahmottamiseen sekä vastuulliseen ja fiksuun luoton käyttämiseen. Jos pohdit, miten pääset kartalle omasta taloudellisesta tilanteestasi, missä tilanteissa on viisasta hyödyntää luottoa tai miksi pikavippejä ei kannata ottaa, hyppää langoille!

Ti 17.11.2020 Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Säästäminen ja sijoittaminen

Syksyn toisessa talouswebinaarissa päästään tutustumaan OP Tampereen nuorten talouden asiantuntijoiden, Finanssikoutsien, johdolla säästämisen ja sijoittamisen mukaansatempaavaan maailmaan. Webinaarissa muistellaan arkisia säästövinkkejä, mutta pureudutaan myös sijoittamiseen ja sen aloittamiseen sekä rahastosäästämiseen liittyviin termeihin. Siispä säästökorvat hörölle ja langoille!

Ti 27.10.2020 Talouswebinaari by Finanssikoutsit: Ensiasunnon ostaminen


Syksyn ensimmäisessä talouswebinaarissa pureudutaan ensiasunnon ostamiseen. Jos ikioman asunnon ostaminen, asuntolaina, ASP-tili tai vaikkapa vakuusasiat mietityttävät tai haluat esittää Finanssikoutseille talousasioihin liittyvän kysymyksesi, hyppää mukaan Teams-linjoille!

10 pistettä ja haalarimerkki

Kaikki sähköisen yhteyskortin täyttäneet saavat muistoksi osallistumisestaan haalarimerkin*. Huikeat haalarimerkkimme ovat keväisen haalarimerkkikilpailun satoa. Hauskan Kuha-merkin on suunnitellut Johanna Nummela ja aina ajankohtaisen Älä sikaile-merkin Milla Juslin. Onnea vielä haalarimerkkikilpailun voittajille!

*Pyydämme huomioimaan, että haalarimerkkejä on rajoitettu määrä.