sponsorointi-op-tampere

Sponsoroinnilla hyvinvointia alueelle

Osallistumme aktiivisesti toimialueemme elinvoimaisuuden kehittämiseen sekä sen asukkaiden hyvinvoinnin tukemiseen. Toimialueemme kattaa Tampereen, Vesilahden, Viialan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven, Hämeenkyrön ja Karkun. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Odotamme yhteistyökumppaneiltamme arvomaailmaa, jossa ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhteisöllisyys kohtaavat. Mieleisiä hankkeita meille ovat erityisesti ne, joiden myötä voimme tarjota etuja omistaja-asiakkaillemme. Emme tee yksittäisiä joukkue- tai yksilötason sopimuksia, vaan sovimme yhteistyöstä yhdistys- ja seuratasolla.

Kohdistamme tukemme yhteistyökumppanuuksiimme, jonka vuoksi emme tee yksittäisiä tavara- tai arpajaispalkintolahjoituksia.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, lähetä meille ehdotus yhteistyöstä sähköpostilla markkinointi.tampere@op.fi. Käsittelemme hakemukset neljästi vuodessa. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä valituille yhteistyökumppaneille.

Tutustu omistaja-asiakasetuihin

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme vaihtuvia etuja ja alennuksia omistaja-asiakkaillemme. Etuja markkinoidaan esimerkiksi OP Tampereen verkkosivuilla ja Facebookissa www.facebook.com/optampere.