omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakas, etuja sinulle Turun seudulla

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana saat lisäksi etua lukuisista eri kulttuuri-, urheilu- ja vapaa-ajan palveluista sekä tapahtumista Turun seudulla. 

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa & Instagramissa. Ota siis OP Turun Seudun sivut seurantaan, niin pysyt aina ajan tasalla!

OP Turun Seudun edut pankkipalveluista:

  • Alle 26-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle OP-Visa Credit/Debit -kortti veloituksetta, mikäli asiakkaalla ei ole muita kortteja käytössä.

Edut uusille omistaja-asiakkaille:

  • Uudelle omistaja-asiakkaalle päivittäispalvelupaketti yhdellä tai kahdella kortilla vuodeksi maksutta, tai hintaan 5,05€/kk (OP-Visa Gold). Kuukausihinta määräytyy käyttötiliin liitettyjen korttien mukaan.

Tai:

  • Uudelle omistaja-asiakkaalle lainan toimitusmaksusta 100 euron alennus

 

OP:n valtakunnalliset edut kootusti löydät alla olevasta linkistä.

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti joka kuun toinen torstai.

Veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon

Omistaja-asiakaspäivinä, eli joka kuukauden toinen torstai, omistaja-asiakkaamme pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin. Lunasta etusi museon lipun myynnistä näyttämällä Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua OP:n korttiasi tai OP-mobiilin etua. 

Kaksi yhden hinnalla kylpylään! 
Omistaja-asiakaspäivinä, eli joka kuukauden toinen torstai, omistaja-asiakkaamme pääsevät Naantalin ja Ruissalon kylpylöihin etuhintaan kaksi yhden hinnalla! Kylpylän tunnelmallinen allasosasto antaa hyvää oloa niin keholle kuin mielelle. Pulahda poreisiin ja irrottaudu arjesta! Etu lasketaan aikuisen normaalihinnasta. Edun arvo tällöin Naantalissa 20-24€ ja Ruissalossa 15-17€. Etu on voimassa joka kuukauden toinen torstai vuonna 2020, heinäkuuta lukuun ottamatta. Etu lunastetaan kylpylän kassoilta. 

Omistaja-asiakaspäiviä vietämme vuonna 2020:

9.1., 13.2., 12.3., 9.4., 14.5., 11.6., 9.7., 13.8., 10.9., 8.10., 12.11., 10.12.

Seuraathan OP Turun Seutua Facebookissa ja Instagramissa niin olet perillä siitä mitä tapahtuu.

Omistaja-asiakkaalle elämä on rikkaampaa.

Liikunnalliset edut OP Turun Seudun omistaja-asiakasperheiden lapsille:

Team Velo Cycling ry:n BMX- / Pyöräcrossikoulu

Harjoituksissa opetetaan pyörän hallintaa, tasapainoa, lihaskoordinaatiota erilaisilla taitoradoilla ja tietenkin pyöräilyä lajina.

TVC ry tarjoaa 5 euron alennuksen pyöräkoulun vuosimaksusta (norm. 60 euroa).

TPS Juniorijääkiekon kiekkoleirit

10 % alennus kesän (2 kpl) ja hiihtolomaviikon (vko 8) kiekkoleirien osallistumismaksuista.

Turun Pallokerho TPK ry:n jalkapallokoulut 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille

Kolmipäiväisen koulun hinta on 70 euroa, josta TPK tarjoaa 10 euron alennuksen omistaja-asiakasperheiden lapsille. Maksu sisältää opetuksen, jalkapallon, paidan sekä kunniakirjan. Lisätiedot TPK:n nettisivuilta.

Kaarinan Taitoluistelijoiden Hippo-luistelukoulu

Kaarinan Taitoluistelijat ry antaa 20 % edun syys- ja hiihtoloman lyhytluistelukouluihin.

Kaarinan Kiekko-Poikien luistelukoulu

Kaarinan Kiekko-Pojat ry antaa 10 %:n alennuksen luistelukoulun kausimaksusta.

Turun Ringetten ringettekoulu

Turun Ringette ry:n ringettekoulu etuhintaan 60 € (norm. 80 €).

Naantalin VG-62 luistelukoulu

Naantalin VG-62 antaa 5 euron alennuksen luistelukoulun kausimaksusta.

FBC Turku ry:n OP-kesäloma- ja -hiihtolomaleirit

FBC Turku ry antaa 5 euron alennuksen leirien osallistumismaksusta.

Turun NMKY Koripallon Pikkusudet

Turun NMKY antaa 10 euron alennuksen Pikkusudet-ryhmän syys- ja kevätlukukausimaksusta.

Lahjan Tyttöjen liikunnalliset edut 

Omistaja-asiakkaille 10 % alennus Lahjan Tyttöjen Yliopistonkadulla olevista harrastustoiminnan kesäleireistä.

Turun Pursiseuran juniorikurssit etuhintaan!

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille juniorien jollapurjehduksen kurssit etuhintaan 135 € (norm. 150 €). Omaa venettä ei tarvita, vaan kurssilaiset saavat käyttää seuran optimistijollia. Alkeis-, sekä peruskurssi edellyttää osallistujalta vähintään 7 vuoden ikää. Jatkokurssi edellyttää vähintään 8 vuoden ikää.

Etu on voimassa niin kauan, kun paikkoja kursseille riittää, tai kunnes ilmoittautumisaika kurssille päättyy.

Varauduthan todentamaan omistaja-asiakkuutesi kurssin alkaessa. Omistaja-asiakkuuden voit todentaa OP:n pankkikortilla tai näyttämällä etua OP-mobiilista.

FINFRINGE: Kiljaise ennen kuin tipahtaa

Kumpi on tärkeämpää: ystävyys vai voitto? Entä oma tila vai yhteinen aika? Saako huijata, jos siitä ei jää kiinni?

Lumo Companyn uusi nykysirkusesitys, jossa nuorallatanssija ja jonglööri yhdistävät huippuunsa hiotut taitonsa. Esiintyjät tuovat sirkuskentälle uusia oivalluksia ja haastavat itseään yli lajirajojen. Esitys pohjautuu visuaalisuuteen, näyttävään lajeja yhdistävään sirkustekniikkaan ja kahden yksilön väliseen kisailuun.

Omistaja-asiakkaat nauttivat huikeasta esityksestä etuhintaan Åbo Svenska teatterin studionäyttämöllä, to 19.11.2020 klo 18 ja pe 20.11.2020 klo 18. Peruslippu 13€ (norm. 15€), eläkeläiset 12€ (norm. 14€), opiskelijat/työttömät 10€ (norm. 12€).

Lunasta etusi OP-mobiilista. 2 lippua/omistaja-asiakas

 

Palkkamurhaajan painajainen -farssikomedia

Tänä syksynä Domino-salin lavalla nähdään suosittu komedia Palkkamurhaajan painajainen. Omistaja-asiakkaat nauttivat teatterielämyksestä etuhintaan 27€ (norm. 35€). Etu on voimassa 13.11.2020 saakka. Lunasta etuhintaiset lippusi OP-mobiilista tai Linnateatterin myyntipalvelusta. 

Tämä huippuunsa viritetty farssikomedia kertoo kahdesta miehestä, jotka majoittuvat vierekkäisiin hotellihuoneisiin. Toinen on ammattitappaja ja toinen itsetuhoinen, vaimonsa hylkäämä ressukka. Vauhdikkaan esityksen rooleissa nähdään Tom Petäjä, Teemu Aromaa, Mikko Leskelä, Joonatan Perälä, Iiro Heikkilä ja Roosa Toivola. Esityksen ohjauksesta vastaa suosituista stand up -illoistaankin tuttu, Mika Eirtovaara.

 

Kultainen vasikka - Tanssiva komedia rahasta ja rakkaudesta

Klassikkokomedia Kultaisen vasikan liput omistaja-asiakkaille etuhintaan 25€/kpl (norm. 31€/kpl) 28.10., 29.10. & 12.11. esityksiin. 2 lippua/omistaja-asiakas. Lunasta etuhintaiset lippusi OP-mobiilista tai Kaupunginteatterin lippukassalta.

Maria Jotunin klassikkokomedia Kultainen vasikka on kuvaus rahan välttämättömyydestä, sen humusta ja häikäisystä - ihmisen koko olemuksesta maailmansodan keskellä. Tapahtumapaikkana on sykkivä kaupunki, jossa musta pörssi on villiä ja kaikki on kaupan.

Esityksen ohjaa, sovittaa ja lavastaa taiteilijaprofessori Mikko Roiha, jolle Kultainen vasikka on samalla hänen neljäs Jotuni-ohjauksensa. Esitys on seitsemän teatterin yhteistuotanto. Esitys on tekstitetty sekä suomeksi että englanniksi.

Yritystarina ylitse muiden!

Uuden Nokia-näytelmän esityksen liput omistaja-asiakkaille etuhintaan 43€/kpl (norm. 47€/kpl) 8.12., 15.12. & 18.12. esityksiin syyskaudella. 2 lippua/omistaja-asiakas. Lunasta etuhintaiset lippusi OP-mobiilista tai Kaupunginteatterin lippukassalta.

Liikemaailma johtajineen on harvinainen aihe näyttämöllä. Suomesta kuitenkin löytyy käänteissään aivan uskomaton yritystarina, josta riittää loputtomasti kerrottavaa. Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä nähdäänkin syksyllä suomalaisia vuosikymmenien ajan puhuttanut aihe, Nokia.

Näytelmän kirjoittaneen Sami Keski-Vähälän mukaan Nokia toi aikanaan Suomeen tuhottomasti rahaa, mutta ennen kaikkea työtä, itsetuntoa ja osaamista, jonka pohjalta kasvoi uusia yrityksiä. Kantaesityksen ohjaavan Mikko Koukiin näytelmässä vetoaa sen maalaama kuva keskenään hyvin erilaisista johtajista. Inhimillisen, viihdyttävän draaman keskiössä ovat Nokia-johtajat Jorma Ollila (Taneli Mäkelä) ja Risto Siilasmaa (Olli Rahkonen).
 

Pizzeria Dennikseen herkuttelemaan

Ristorante Denniksestä löydät pizzaa, pastaa, risottoja ja salaatteja moneen makuun. Myös erityisruokavaliot on huomioitu kattavasti. Omistaja-asiakkaat herkuttelevat risotot ja pastat etuhintaan -15% lokakuun loppuun saakka (tarjous ei koske lounasta, eikä Wolt-tilauksia). Ravintolan aukioloajat ja ruokalistat löydät Denniksen verkkosivuilta.

Pizzat etuhintaan Kultaranta Heineken Housesta

Suuren suosion saavuttanut Kultaranta Heineken House – gourmetpizzeria sijaitsee Kultaranta Resortissa, Naantalin Luonnonmaalla. Kiviuunissa paistetut pizzat vievät kielen mennessään ja omistaja-asiakkaat herkuttelevat pizzat etuhintaan 13€ (norm.14,50-16,50€). Etu on voimassa syyskuun ajan Heineken Housen aukioloaikojen mukaisesti. Pizzat valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista sekä Kultarannan oman reseptin tomaattikastikkeesta. Voit ruokailla joko paikan päällä tai vaihtoehtoisesti tilata pizzan mukaasi.

 

 

Herkuttele Linnateatterin ravintolassa!

Linnateatterin ravintolassa illanvietto alkaa herkullisen ruoan parissa jo hyvissä ajoin ennen teatteriesitystä. Omistaja-asiakkaat herkuttelevat teatterin lomassa etuhintaan - Yllätyspincho-kombo 13 € (norm. 15 €) tai kolmen ruokalajin menu 41 € (norm. 52 €). Etu on voimassa 20.12.2020 saakka.

Viihtyisä Teatteriravintola aukeaa 2 tuntia ennen esityksiä, joten ruokailuun on rauhassa aikaa. Tutustu ravintolan menuihin sekä ruokatarjoilujen ennakkotilaukseen oheisesta linkistä. 

Kukka Fiorin tuotteet -15 %

Kukka Fiori on täyden palvelun kukkakauppa Turun Stockmannilla Hansatorin laidalla.

Liikkeessämme teitä palvelee 3 ammattitaitoista myyjää, jotka loihtivat kukat juuri Sinun tarpeisiin.

Kukka Fiorin laajasta leikkokukkavalikoimasta loihditaan erilaisia kukkakimppuja, morsiuskimppuja, hautajaiskukkia sekä ristiäiskukkia. Toimitamme kukkia myös yritysten tarpeisiin. 

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille Kukka Fiorin tuotteet Hansatorin myymälästä nyt -15%!

Varauduthan todentamaan omistaja-asiakkuutesi. Omistaja-asiakkuuden voit todentaa Omistaja-asiakas-tunnuksella varustetulla OP:n pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.

Ei koske verkkokauppaostoksia. Etu voimassa toistaiseksi. 

 

 

 

 

Luonkosin käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa etuhintaan!

Luonkosin innovatiivinen Naantalissa rakkaudella käsintehty luonnonkosmetiikka hoitaa monipuolisesti helpottaen arjen ihonhoitoa. Supersuositut öljypuhdistuskakut puhdistavat ihon, poistavat meikin, tasapainottavat sekä kosteuttavat ihoa. Kaikki öljypuhdistuskakut sekä palamuotoiset vartalovoidekakut ovat vegaanisia, vedettömiä, säilöntäaineettomia, luonnon parhaista raaka-aineista valmistettu ja tehohoitoa pullollaan. Omistaja-asiakkaana hankit nämä ihanuudet etuhintaan verkkokaupasta, -10% normaalihinnoista. Etu on voimassa 31.10.2020 saakka.

FC TPS kausikortit etuhintaan

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille kaikki FC TPS:n kausikortit Veikkausliigakauden 2020 kotiotteluihin -10%:n alennuksella.

TPS:n kausikorttien hinnat kaudelle 2020: 

Aikuiset: 198 € (norm. 220 €)
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 126 € (norm. 140 €)
Nuoret 12–17v: 45 € (norm. 50 €)
Kannattajat (A-katsomo): 87,30 € (norm. 97 €)
Kannattajat [opiskelijat, eläkeläiset, ja työttömät]
(A-katsomo): 72 € (norm. 80 €)
U21-kausikortti (alle 21-vuotiaat ensimmäisen
kausikorttinsa ostavat, A-katsomo): 18 € (norm. 20 €)

Lunasta etusi suoraan OP-mobiilista!

 

FC TPS: Pelivalmennukset verkossa (esports) etuhintaan

Pedagogisista lähtökohdista toteutettua pelivalmennusta verkossa. Mukana peleistä Minecraft, Fortnite & CS:GO. Ryhmiä on tarjolla eritasoisisille pelaajille.

FC TPS tarjoaa yhteistyökumppaninsa School of Gamingin kanssa laadukasta pelivalmennusta verkossa, niin aloitteleville kuin edistyneille pelaajille. Valitse mieleisesi ryhmä seuraavien suosikkipelien joukosta: Minecraft, Fortnite ja CS:GO. 

Valmennuksen hinta on 85 EUR/kk. Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat hinnasta
10 %:n alennuksen. Lunastuskoodin etuun löydät OP-mobiilista. Etu on voimassa 30.4.2021 saakka.

Valmennusta järjestetään tyypillisesti 2 kertaa viikossa noin 2 tuntia kerrallaan. 

TSL Turun kurssitarjontaa omistaja-asiakkaille!

TSL Turku tarjoaa monipuolisia kurssietuja omistaja-asiakkaille. Voit esimerkiksi ottaa kitaran haltuun biisikurssilla tai vahvistaa kielitaitoasi espanjankielen kursseilla. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!  

OP Koti

Onko kodinvaihtosuunnitelmia? OP Koti Turun Seutu OY LKV tarjoaa osuuspankin omistaja-asiakkaille 500 euron alennuksen 1.3.-30.9.2020 välisenä aikana neuvotellusta myynti- tai ostotoimeksiannon arvonlisäverollisesta välityspalkkiosta. Etu ei koske minimipalkkiota. Edun tarjoaa OP Koti Turun Seutu Oy LKV ja etu on voimassa OP Koti Turun Seudun toiminta-alueella. 

 

 

 

 

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä OP Lehti on osuuspankkien omistaja-asiakkailleen tarjoama monipuolinen lukupaketti. Osoitteellisena noin puoleen miljoonaan kotiin jaettava 40-sivuinen lehti käsittelee ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä sekä antaa eväitä oman talouden ja elämän hallintaan. OP Lehti sisältää myös OP Turun Seudun toimialueen paikallisia juttuja.

OP Turun Seudun lehden pääset lukemaan e-julkaisuna oheisesta linkistä. Voit halutessasi tilata lehden myös kotiin kannettuna op.fi -verkkopalvelusta (oma profiili – viestintä – OP Lehti). 

 

 

 

 

 

 

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset kumppaniedut kuten CityShoppari, CMore, F-Secure jne.
  • Edut saat käyttöösi omistaja-asiakastunnuksella varustetulla osuuspankin pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.
  • Muista kertoa edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.