Perhe

Omistaja-asiakas, etuja sinulle Turun seudulla

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana saat lisäksi etua lukuisista eri kulttuuri-, urheilu- ja vapaa-ajan palveluista sekä tapahtumista Turun seudulla. 

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa. Ota siis OP Turun Seudun sivu seurantaan, niin pysyt aina ajan tasalla!

OP Turun Seudun edut pankkipalveluista:

  • Alle 26-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle OP-Visa Credit/Debit -kortti veloituksetta, mikäli asiakkaalla ei ole muita kortteja käytössä.

Edut uusille omistaja-asiakkaille:

  • Uudelle omistaja-asiakkaalle päivittäispalvelupaketti yhdellä tai kahdella kortilla vuodeksi maksutta, tai hintaan 5,05€/kk (OP-Visa Gold). Kuukausihinta määräytyy käyttötiliin liitettyjen korttien mukaan.

Tai:

  • Uudelle omistaja-asiakkaalle lainan toimitusmaksusta 100 euron alennus

Turun Seudun OPKK:n etu OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille:

  • 3D-kuvaus veloituksetta asunnon myynnin yhteydessä

OPn valtakunnalliset edut kootusti löydät alla olevasta linkistä.

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti joka kuun toinen torstai.

Seuraathan OP Turun Seutua Facebookissa ja Instagramissa niin olet perillä siitä mitä tapahtuu.

Omistaja-asiakkaalle elämä on rikkaampaa.

Liikunnalliset edut OP Turun Seudun omistaja-asiakasperheiden lapsille:

Team Velo Cycling ry:n BMX- / Pyöräcrossikoulu

Harjoituksissa opetetaan pyörän hallintaa, tasapainoa, lihaskoordinaatiota erilaisilla taitoradoilla ja tietenkin pyöräilyä lajina.

TVC ry tarjoaa 5 euron alennuksen pyöräkoulun vuosimaksusta (norm. 60 euroa).

TPS Juniorijääkiekon kiekkokoulut

10 % alennus kesäkuun (2 kpl) ja hiihtolomaviikon (vko 8) kiekkokoulujen osallistumismaksuista.

Turun Pallokerho TPK ry:n  kesän jalkapallokoulut 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille

Kolmipäiväisen koulun hinta on 70 euroa, josta TPK tarjoaa 10 euron alennuksen omistaja-asiakasperheiden lapsille. Maksu sisältää opetuksen, jalkapallon, paidan sekä kunniakirjan.

Kaarinan Taitoluistelijoiden lyhytluistelukoulu

Kaarinan Taitoluistelijat ry antaa 20 % edun syys- ja hiihtoloman lyhytluistelukouluihin.

Kaarinan Kiekko-Poikien luistelukoulu

Kaarinan Kiekko-Pojat ry antaa 10 %:n alennuksen luistelukoulun kausimaksusta.

Turun Ringetten ringettekoulu

Turun Ringette ry:n ringettekoulu etuhintaan 60 € (norm. 80 €).

Naantalin VG-62 luistelukoulu

Naantalin VG-62 antaa 5 euron alennuksen luistelukoulun kausimaksusta.

FBC Turku ry:n OP-kesäloma- ja -hiihtolomaleirit

FBC Turku ry antaa 5 euron alennuksen leirien osallistumismaksusta.

Turun NMKY Koripallon Pikkusudet

Turun NMKY antaa 10 euron alennuksen Pikkusudet-ryhmän syys- ja kevätlukukausimaksusta.

Turun Riennon Taitoluistelu

Turun Riennon luistelukouluun 20 %:n alennus.

TURKU-PESIS RY

Kesäliikkarin (3-6-vuotiaat) osallistumismaksusta 5 euron alennus (norm. 75 €). Lisäksi sisaralennus -5€/lapsi.

Kesäliikkari toimii kerran viikossa toukokuusta elokuun loppuun. Liikkarissa harjoitetaan liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja koulutettujen ohjaajien kanssa.

Liikunnalliset synttärit

  • Omistaja-asiakkaille 10 % alennus Lahjan Tyttöjen liikunnallisten synttärien hinnasta (norm. 90-140 e)
  • Ohjatut synttärit Turussa 2-12-vuotiaille valitsemallasi teemalla ja liikuntalajeilla
  • Ohjelmassa mm. temppurata, tanssia tai sählyä, teemoina esim. prinsessasadut tai merirosvot.
  • Lue lisää Liikunnallisista synttäreistä Lahjan Tyttöjen verkkosivuilta.

Kukka Fiorin tuotteet -15 %

Kukka Fiori on täyden palvelun kukkakauppa Turun Stockmannilla Hansatorin laidalla.

Liikkeessämme teitä palvelee 3 ammattitaitoista myyjää, jotka loihtivat kukat juuri Sinun tarpeisiin.

Kukka Fiorin laajasta leikkokukkavalikoimasta loihditaan erilaisia kukkakimppuja, morsiuskimppuja, hautajaiskukkia sekä ristiäiskukkia. Toimitamme kukkia myös yritysten tarpeisiin. 

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille Kukka Fiorin tuotteet Hansatorin myymälästä nyt -15%!

Varauduthan todentamaan omistaja-asiakkuutesi. Omistaja-asiakkuuden voit todentaa Omistaja-asiakas-tunnuksella varustetulla OP:n pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.

Ei koske verkkokauppaostoksia. Etu voimassa toistaiseksi. 

TYT:n Mysteerio Buffo -esitys etuhintaan!

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille lippuetu Turun ylioppilasteatterin Mysteerio Buffo -esityksiin!

Italialaisen Dario Fon Mysteerio Buffo –monologi on sarja keskiajalta peräisin olevia narritarinoita. Stand-up -henkinen esitys asettaa naurunalaiseksi vallan väärinkäyttäjät ja kysyy kuka päättää kenelle valta kuuluu? Mysteerio Buffo on Turun ylioppilasteatterin ja Teatteri Kollektiivin yhteistuotanto. Esitykset 30.11.2019-12.1.2020, esitysaika 2h.

OP:n omistaja-asiakkaille liput netistä ennakkoon ostettuna 12€/kpl ja paikan päältä 14€/kpl (norm. 20€/22€). Huomioithan, että myös netistä ostetut liput on lunastettava lipunmyynnistä viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Lippuja lunastaessa on todennettava asiakkuus omistaja-asiakastunnuksella varustetulla OP:n maksukortilla tai OP-mobiilin avulla.

Max. 2 lippua per omistaja-asiakas.

Lunasta liput suoraan OP-mobiilista

Aboa Vetus & Ars Nova museo

Omistaja-asiakaspäivinä, joka kuukauden toinen torstai, sisäänpääsy omistaja-asiakkaille veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova museon näyttelyihin.

Sisään pääsee omistaja-asiakastunnuksella varustetulla pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.

OP Turun Seudun Omistaja-asiakaspäivät vuonna 2019:
10.1., 14.2., 14.3., 11.4., 9.5., 13.6., 11.7., 8.8., 12.9., 10.10., 14.11., 12.12.

Rentoudu Ruissalon Kylpylässä  

Ruissalon Kylpylä on liikunnan, terveyden ja hyvän olon keskus. Anna aikaa itsellesi ja rentoudu Kylpylän lämpimissä vesissä!

Omistaja-asiakas, Ruissalon Kylpylä tarjoaa sinulle hoidon yhteydessä ilmaisen pääsyn kylpylän allasosastolle, kun todennat omistaja-asiakkuutesi maksaessasi hoidon (edun arvo 15-17€).

Tutustu hoitoihin kylpylän omilla verkkosivuilla tai suoraan OP-mobiilista. 

Sujahda kylpytakkiin, tassuttele altaille ja nauti kylpyläelämästä. Ruissalon Kylpylän tunnelmallinen allasosasto, saunojen rentouttavat löylyt ja hemmottelevat hoidot irrottavat sinut arjesta lempeästi mutta tehokkaasti.

Etu on voimassa 1.11.2019-31.1.2020 (pois lukien 24-25.12.2019).

Vapaa pääsy Raision Loimun otteluun 15.12.!

OP Turun Seudun isännyysottelussa 15.12., Raision Loimu kohtaa Kokkolan Tiikerit. Omistaja-asiakkaillamme on vapaa sisäänpääsy otteluun.

Lentopalloa on pelattu Loimussa ylimmällä kansallisella sarjatasolla yhtäjaksoisesti vuodesta 1977 alkaen. Seura onkin yksi Suomen suurimmista sekä menestyksekkäimmistä lentopallon erikoisseuroista.

Tervetuloa paikan päälle 15.12., kun Raision Loimu kohtaa Kokkolan Tiikerit. Kyseessä on kotiottelu joka pelataan Kerttulan Liikuntahallilla klo 17 alkaen. Omistaja-asiakkaillamme on vapaa sisäänpääsy otteluun  OP:n omistaja-asiakastunnuksella varustetulla pankkikortilla. Vapaalippu lunastetaan lipunmyynnistä ennen ottelun alkua.

Ottelun lisäksi luvassa joulupuuroa sekä Rasekon oppilaiden järjestämää ohjelmaa. Paikalla myös Joulupukki sekä Hanna & Henri Hippo!

Kannustetaan yhdessä Loimu voittoon!

Virtuaalipeliluolan pelipaikan hinnasta -25%

Koe uudenlainen pelielämys Cybernetin virtuaalimaailmassa Turun keskustassa!

Omistaja-asiakkaille nyt tiistaista torstaihin pelipaikka 60 minuutiksi -25%. Etukoodin löydät OP-mobiilista.

Virtuaalitodellisuus on tietokoneella luotu kolmiulotteinen maailma, mihin pääsee käsiksi HTC Vive -virtuaalilasien, ohjainten ja kuulokkeiden avulla. Pelaaminen virtuaalimaailmassa sopii kaikille, sinun ei tarvitse olla pelannut aikaisemmin, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta. Laittaessasi virtuaalilasit päähän siirryt uudenlaiseen maailmaan. Pääset osaksi pelimaailmaa, käymään monenlaisissa paikoissa tai vaikka osaksi elokuvaa.

Varaa peli ja pääset toiseen todellisuuteen! 

Etu -25% lasketaan normaalista hinnasta (34 €) ja on voimassa tiistaista torstaihin. Etu koskee normaaleja pelipaikkoja, ei Premium-paikkoja. Etu ei koske lahjakortteja. Omistaja-asiakas voi ostaa myös yhden lisäpelipaikan etuhintaan. Etu on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Etuhintaan Turun Ylioppilasteatteriin!

Turun Ylioppilasteatterin lavalla nähdään 60-vuotisjuhlan kunniaksi Eeva-Liisa Mannerin näytelmä Poltettu oranssi — balladi sanan ja veren ansoista. Maailma huokuu sodan uhkaa ja levottomuus valtaa ihmisten mielet. Mielen syviin pyörteisiin sukeltava tarina sijoittuu 1900-luvun alkuun, pikkukaupungin porvarilliseen kotiin. Idyllit särkyvät, kun mieli ottaa vallan ihmisestä. Poltettu oranssi on nuoren naisen tarina, jossa kamppailu hänelle asetettuja raameja vastaan on ikuista.

OP:n omistaja-asiakkaille liput netistä ennakkoon ostettuna 12€/kpl ja paikan päältä 14€/kpl (norm. 20€/22€). Huomioithan, että myös netistä ostetut liput on lunastettava lipunmyynnistä viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Lippuja lunastaessa on esitettävä omistaja-asiakastunnuksella varustettu osuuspankin kortti tai mobiilikuponki. Yksi kortti oikeuttaa kerrallaan kahden alennushintaisen lipun ostoon. Omistaja-asiakkaan on tarvittaessa todistettava henkilöllisyytensä.

Babe - Urhea possu -näytelmä etuhintaan!
 
Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämölle on toivottu koko perheen esitystä. Nyt teatteri lastaa lavan yhdellä kaikenikäisten sydämet valloittavalla possulla ja aimo tulvahduksella värikästä maalaiselämää. Nokkela ja aseistariisuva kasvutarina kertoo rohkeudesta, sisusta ja siitä, miten rajoitamme itseämme turhaan ennakkoluuloilla.
 
OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille liput loppuvuoden näytöksiin 25€ (peruslipun norm. hinta 29-46€ riippuen lohkosta). Etuhintaiset liput voit lunastaa suoraan OP-mobiilista tai Turun Kaupunginteatterin lipunmyyntipisteeltä. Lippukassa sijaitsee teatteritalon katutasossa (Itäinen rantakatu 14, 20800 Turku) ja palvelee ti-la klo 12-18.
 
Näytelmä kestää 2h, sisältäen väliajan. Ikäsuositus: 4+, eikä näytelmää suositella herkimmille lapsille.

Rentouttavia kylpyhetkiä Naantalissa

Kylpylän tunnelmallinen allasosasto antaa hyvää oloa niin keholle kuin mielelle. Pulahda poreisiin ja irrottaudu arjesta.

Omistaja-asiakas, Naantalin Kylpylä tarjoaa sinulle hoidon yhteydessä ilmaisen pääsyn kylpylän allasosastolle, kun todennat omistaja-asiakkuutesi maksaessasi hoidon (edun arvo 20-24€). Tutustu hoitoihin kylpylän omilla verkkosivuilla www.naantalispa.fi tai suoraan OP-mobiilista. Sujahda kylpytakkiin, tassuttele altaille ja nauti kylpyläelämästä. Naantalin Kylpylän tunnelmallinen allasosasto, saunojen rentouttavat löylyt ja hemmottelevat hoidot irrottavat sinut arjesta lempeästi mutta tehokkaasti.

Etu on voimassa 1.11.2019-31.1.2020 (pois lukien 24-25.12.2019).

Apulanta 7.3. Logomossa - liput etuhintaan!
 
Suvereenisti maan menestynein rockyhtye Apulanta tekee keväällä 2020 kattavan Nu Metal Is Great Again -klubikiertueen. Kiertue rantautuu Logomo-saliin 7.3., keikka alkaa klo 20. Omistaja-asiakkaillemme permantoliput (K18) etuhintaan 34,50€ (norm. hinta 39,50€)!
 
Yhtyeen viimeisin julkaisu, Make Nu Metal Great again -ep:ltä lohkaistu single Lokin päällä lokki, on noussut järkälemäiseksi platinaa striimanneeksi hitiksi ja yhtye on timanttisessa livekunnossa.
 
Lunasta liput suoraan OP-mobiilista. Etu on voimassa niin kauan kuin etuhintaisia lippuja riittää. Max. 2 etuhintaista lippua per omistaja-asiakas.

Kaksi yhden hinnalla Ura Basketin peliin 6.12.

Tervetuloa mukaan kannustamaan Ura Basket voittoon 6.12., kun Ura Basket eGameStars kohtaa Kataja Basketin.

Kyseessä on kotiottelu ja se pelataan tuttuun tapaan Kupittaan Palloiluhallilla. Ottelu alkaa klo 16.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille kaksi ottelulippua yhden hinnalla! Ottelulipun normaalihinta on 15€.

Liput voit lunastaa suoraan OP-mobiilista.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille nyt kaikki ravintola Denniksen pizzat -15 %

Denniksessä saat nauttia rehdistä palvelusta ja aidosta hyvänmakuisesta italialaisesta keittiöstä, jossa on maukasta, konstailematonta ja hyvistä raaka-aineista tehtyä ruokaa.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille nyt kaikki Ravintola Denniksen pizzat -15%! Kerrothan edusta jo tilausta tehdessäsi.

Omistaja-asiakkuuden voit todentaa Omistaja-asiakas-tunnuksella varustetulla OP:n pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.

Tarjous ei koske mukaan ostettavaa ruokaa. Mikäli sinulla on allergeenejä, keskustelethan ravintolan henkilökunnan kanssa.

Etu on voimassa 8.12.2019 asti.

Kahvila Antell Puutori

​Kahvilassa on tarjolla tuoretta kahvia ja itte tehtyjä herkkuja, osoitteessa Brahenkatu 11, 20100 Turku.

Nyt omistaja-asiakkaille päivän kahvi ja pulla 5 € (norm. 5,60 €). Omista-asiakkuuden voi todistaa omistaja-asiakastunnuksella varustetulla pankkikortilla.

Denniksen pikkujoulumenu etuhintaan!

Dennis tarjoaa maukasta, konstailematonta ja hyvistä raaka-aineista ruokaa ja rehtiä palvelua 40 vuoden kokemuksella, tässä päivässä. 
Nyt OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille Denniksen herkullinen pikkujoulumenu etuhintaan 27,60€/hlö (norm. 32,50€/hlö)!

Pikkujoulumenu on seuraavanlainen:

Alkuruuaksi
Pecorinolla maustettua juuressosekeittoa, tai
Affetati misti (valikoima italialaisia leikkeleitä)

-
Pääruuaksi
Punajuuri risottoa, maa-artisokkachipsejä ja härkää 

tai

Grillattua savunmakuista lohta ja parmesaaniperunat

tai

Vapaavalintainen pizza à la carte-listalta

-
Jälkiruuaksi
Espresso Panna cotta ja piparkakku crumblea

tai

Lämmin suklaa fondantti vaniljajäätelöllä

HUOM! Pikkujoulumenu täytyy varata 48 tuntia etukäteen. Mainitsethan edusta jo varausta tehdessäsi.
Etu on voimassa 15.12.2019 asti.

 

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä OP Lehti on osuuspankkien omistaja-asiakkailleen tarjoama monipuolinen lukupaketti. Osoitteellisena noin puoleen miljoonaan kotiin jaettava 40-sivuinen lehti käsittelee ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä sekä antaa eväitä oman talouden ja elämän hallintaan. OP Lehti sisältää myös OP Turun Seudun toimialueen paikallisia juttuja.

OP Turun Seudun lehden pääset lukemaan e-julkaisuna oheisesta linkistä. Voit halutessasi tilata lehden myös kotiin kannettuna op.fi -verkkopalvelusta (oma profiili – viestintä – OP Lehti). 

 

 

 

 

 

 

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset kumppaniedut kuten CityShoppari, CMore, F-Secure jne.
  • Edut saat käyttöösi omistaja-asiakastunnuksella varustetulla osuuspankin pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.
  • Muista kertoa edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.