Kesäduuni OP:n piikkiin

Hae kesäduunia OP Turun Seudun piikkiin - haku käynnissä 19.4. asti

Tarjolla on 50 erilaista kesäduunia Turun seudun yhdistyksissä 15-17-vuotiaille nuorille.

Kesätyöpaikkaa haetaan suoraan yhdistyksiltä. Voit hakea kesätyötä useammastakin yhdistyksestä, mutta voit ottaa vastaan vain yhden paikan. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä muista työnantajavelvoitteista. Kestyötä voi hakea, kun on täyttänyt 15 vuotta 31.5.2020 mennessä, eikä täytä 18 vuotta ennen 31.8.2020.

OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. OP Turun Seutu lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2020 yli 2100 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Vuonna 2019 lahjoitussumma nousi lähes 840 000 euroon.

Kyseessä on seitsemäs kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa.