Haku OP Helsingin trainee-ohjelmaan on käynnissä 21.6.-11.7.2021

OP Helsingin trainee-ohjelma on 6 kuukauden mittainen työskentelyjakso, jonka tavoitteena on tarjota talousasioista, myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä motivoituneille opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden osaajille kehittymismatka finanssialan näköalapaikalle.

Trainee-tehtävämme soveltuvat lähtökohtaisesti liiketoiminnan ja kaupallisen alan toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille sekä vastavalmistuneille. Odotamme hakijalta positiivista asennetta, halua oppia uutta sekä intoa kehittyä finanssialan huippuosaajaksi. 

– Haluamme tarjota työuransa alussa oleville opiskelijoille mahdollisuuden tutustua finanssialan monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin. Finanssiala on jatkuvassa muutoksessa ja siksi se tarjoaakin mielenkiintoisen näköalapaikan myös työelämän uudistumiseen. Meillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan jatkuvasti uutta rennossa porukassa asiakkaita palvellen, henkilöstöjohtaja Elina Aho kertoo ja kannustaa hakemaan traineeksi OP Helsinkiin. 


Trainee-ohjelman sisältö 

Traineena pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa ja vaativissa asiakaspalvelutehtävissä. Omalla asiantuntemuksellasi varmistat asiakkaalle parhaiten sujuvaan arkeen sopivat päivittäispalveluiden ratkaisut, kuten tilit, kortit, digitaaliset palvelumme ja säästäminen. Kohtaat asiakkaita kasvokkain konttorilla sekä verkon ja puhelimen kautta varmistaen erinomaisen asiakaskokemuksen.

Jokaiselle traineellemme on määritelty selkeä tehtäväkuva, vastuut ja tavoitteet, joista suoriutuminen on trainee-jakson tärkein tavoite. Traineemme toimivat OP Helsingissä palkallisessa työsuhteessa osana työyhteisöämme asiakasneuvojan nimikkeellä. Työsuhteet ajoittuvat elokuu 2021 – tammikuu 2022 ajalle.

Työskentely trainee-jakson aikana tapahtuu kokoaikaisesti jossakin pääkaupunkiseudun konttoreistamme. Menestyksekkään jaksosi päätteeksi sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdettasi meillä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti ja ryhtyä vahvistamaan asiantuntijuuttasi kehittymispoluillamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa opinnäyte- tai lopputyön trainee-ohjelman aikana.

Noudatamme työsuhteissamme rahoitusalan työehtosopimusta. Jokaiselle traineellemme maksetaan yhdenvertainen peruspalkka, joka on 2408 € / kk. Traineet pääsevät meillä myös osaksi tulospalkitsemisjärjestelmäämme sekä kattavia henkilöstöetujamme.

Menestyäksesi trainee-ohjelmassa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa finanssialan kokemusta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jonka aikana asiantuntevat osaamisen kehittäjämme ja perehdyttäjämme tukevat oppimistasi ja kehittymistäsi. Lisäksi tiimikaverisi sekä esimiehesi ovat tukenasi koko jakson ajan.