Vallilan toimipiste yhdistyy Mikonkadun konttoriin 1.12.2021

Asiakaskäyttäytyminen pankkiasioinnissa on muuttunut ja asiakkaamme suosivat enenevässä määrin verkko- ja mobiiliasiointia. Fyysiset tapaamiset OP Helsingin toimipisteissä ovat vähentyneet ja yhä useampi asiakastapaaminen tapahtuu nykyisin videoyhteydellä tai puhelimitse. Kehitämme palveluverkostoamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme muuttuneita tarpeita.

 

Vallilan konttori suljetaan 30.11.2021, muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä

Asiakaskysyntä Vallilan konttorissa on vähentynyt ja asiointia on siirtynyt muihin toimipisteisiimme sekä digitaalisiin palveluihimme. Tästä syystä OP Helsingin Vallilan konttori suljetaan 30.11.2021 ja palvelut yhdistetään OP Helsingin Mikonkadun konttoriin. Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä, ja esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Muutoksessa myös Vallilan konttorin henkilökunta siirtyy muihin toimipisteisiimme. 

Olemme lähellä jatkossakin 

Voit jatkossakin asioida kaikissa OP Helsingin toimipisteissä. Sinua lähimpien konttoreidemme aukioloajat löydät OP mobiilista sekä osoitteesta op.fi/helsinki. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sopivien asiointitapojen löytämisessä

Voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa vuorokauden ympäri.

Puhelinpalvelumme OP 0100 0500 palvelee sinua arkisin klo 8 - 16 (pvm/mpm). Voit myös lähettää viestin op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Yritysasiakkaita palvelemme numerossa 0100 05151 arkisin klo 8-16 (pvm/mpm).