OP Vehmersalmi kuva

Tervetuloa asioimaan

Vehmersalmen Osuuspankista saat henkilökohtaista palvelua, nopeasti ja vaivattomasti.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • turvalliset luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • päivittäisen raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • yksilöllistä varallisuuden hoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Pankki aina lähelläsi

Pienen pankin suuruus on siinä, että tunnemme asiakkaamme ja meitä on helppo lähestyä. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa pankkiasioissa asuinpaikkakunnasta riippumatta. Asiakkaistamme noin puolet asuu muualla kuin Vehmersalmella. Nykyään on useita vaihtoehtoja olla asiakkaisiin yhteydessä. Esimerkiksi verkkopalvelu ja digitalisaation murros mahdollistavat asiakasneuvottelut jo nyt nopeasti ja tehokkaasti ilman läsnäoloa, puhelinta unohtamatta.

Toimimme vakaalla pohjalla

Vehmersalmen Osuuspankilla on pitkät perinteet paikallisena toimijana. Haluamme edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta myös tulevaisuudessa. Jatkuva palvelujen ja toiminnan kehittäminen on meille kunnia-asia. Jatkamme uudistumista asiakkaidemme parhaaksi.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa ja vastuullisissa päätöksissä.

Palkitsemme asiakkaitamme

Olemme omistaja-asiakkaidemme omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Palvelumaksut ja vakuutukset voi maksaa kertyvillä bonuksilla.

Kuinka voimme sinua palvella?