Osuuspankki yleiskuva

Tervetuloa asioimaan

OP Vesanto on jäsentensä omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankillamme on yksi toimipiste Vesannolla sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin

 

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Vesanto on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme  alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2019 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia noin 244.000 euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja Pohjolan vakuutuksia.

Vuoden 2019 lopussa pankillamme oli yhteensä 4182 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 2503. Asiakkaita palvelemme 7 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme Vesannon kehittämiseen.

Vuonna 2019 teimme yhteisöllisen roolin mukaisen lahjoituksen 8.000 euroa Vesannon kehittämissäätiölle kylänraitin ehostukseen sekä etsivään nuorisotyöhön 2.000 euroa.