Tervetuloa asioimaan

OP Ylä-Kainuu, viralliselta nimeltään Ylä-Kainuun Osuuspankki, lupaa palvella sinua pankki- ja vakuutusasioissa nopeasti ja vaivattomasti. Vuoden 2017 alussa OP Puolanka ja OP Suomussalmi yhdentyivät OP Ylä-Kainuuksi. Olemme itsenäinen, asiakkaidemme omistama pankki ja johtavassa asemassa toimialueellamme. Toimintamme ajatus on ytimekkäästi: "olemme asiakkaitamme varten".

Saat pankistamme monipuoliset palvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • lakipalvelut mm. perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa, myös kaupanvahvistukset
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Ylä-Kainuu on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Bonuksilla maksetaan esimerkiksi pankin palvelu- ja vahinkovakuutusmaksuja.

Vuoden 2022 lopussa pankillamme oli yli 15 600 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita lähes 60 %. Asiakkaita palvelemme 16 ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme Ylä-Kainuun kehittämiseen.