Hippo Kisat 2021

Nyt on Hippomainen meininki – Kisaillaan Hippo-passilla etänä, tee yhdessä perheen kanssa ja saa Hippo-palkinto!

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi emme pysty järjestämään Hippo-hiihtoja tänä talvena, joten olemme kehittäneet talviaiheisen Hippo-puuhapassin! Passi tarjoaa koko perheelle iloista tekemistä Hippo-energian siivittämänä.

Ei anneta poikkeustilanteen lannistaa liikkumisen iloa, vaan kokeillaan yhdessä uusia tapoja liikkua Hippomaisesti! Hippo-puuhapassissa on erilaisia tehtäviä, johon voi osallistua ilman välineitä tai talviliikuntavälineiden kera. Joten kaikille löytyy sopivaa tekemistä, vaikka suksia tai luistimia ei löytyisikään. Hippo-passin suorittamiseen on aikaa kaksi viikkoa, joten sen voi suorittaa perheen kanssa yhdessä sopivimpana päivänä!

Hippo-puuhapassin idea on, että kun lapsi on suorittanut vähintään 5 tehtävää passista, niin saa Hippo-palkinnon palauttamalla täytetyn passin tai kuvan siitä OP:lle ohjeiden mukaan. Tältä sivulta löydät on ladattavan passin, jota voi täyttää vaakaan, pystyyn, tai vinottain. Kun passi on täytetty, vanhempi voi ottaa siitä kuvan ja lähettää sen OP Ylä-Pirkanmaalle Facebookin tai Instagramin yksityisviestinä @opylapirkanmaa, tai vaihtoehtoisesti postata kuvan etätapahtuman sivulle Facebookiin. Linkki tapahtumasivulle löytyy alempaa.

Kun kuva suoritetusta passista on ilmoitettu YPOP:ille, vanhempi voi täyttää lapsen tiedot alle linkin takana olevalle lomakkeelle, jolloin toimitamme pienen palkinnon osallistumisesta lapselle postitse. Toimitathan lapsen tiedot palkintoa varten viimeistään 23.3. Lataa passi (sivun alareunassa) ja vietä koko perheen kanssa iloisen Hippomaisia talvipäiviä yhdessä puuhaillen!

Alta löydät linkin Facebook –tapahtuman sivulle:

Linkki Facebook-tapahtumaan

Hippo –puuhapassin suorittajan tiedot voi ilmoittaa alta:

Linkki osallistujan tietojen ilmoittamiseen