OP Ylä-Pirkanmaan Hyvä teko palkitaan -lahjoitushaku käynnissä

OP Ylä-Pirkanmaa täyttää kuluvana vuonna 100 vuotta. Juhlavuoden alkajaisiksi pankki lahjoittaa 25.000 euroa Hyvä teko palkitaan -lahjoituksia toimialueensa yleishyödyllisille yhdistyksille, seuroille ja järjestöille, jotka omalla pyyteettömällä toiminnallaan tukevat ja ilahduttavat kanssaihmisiä ja elämää Ylä-Pirkanmaan alueella. Lahjoitushaku on käynnissä 17.01.-03.03.2024 välisenä aikana.

Hyvä teko palkitaan -lahjoitukset myönnetään sellaisille kohteille ja hakijoille, joiden kotipaikka on pankin toimialueella ja jotka sopivat pankin arvomaailmaan eli ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Hakemuksia toivotaan eri puolilta pankin toimialuetta eli Kihniöltä, Ruovedeltä ja Virroilta.  Lahjoitusta haetaan OP Ylä-Pirkanmaan verkkosivulla op.fi/yla-pirkanmaa/hyvatekopalkitaan 03.03. mennessä.

 Hyvä teko palkitaan -lahjoitukset ovat yksi osa OP Ylä-Pirkanmaan vastuullisuustyötä ja yhteisöllistä toimintaa.  Tarkoituksena on myös tällä tavalla tukea paikallista elinvoimaisuutta ja edistää toimialueen hyvinvointia.

 

– Toivottavasti saamme paljon hakemuksia erilaisilta toimijoilta, joiden hyvät ideat ja niiden toteuttaminen tarvitsevat taloudellista tukea. Tämän vastuullisuustyömme ja koko liiketoimintamme kautta rakennamme hyvinvointia ja uusia mahdollisuuksia omalle toimialueellemme, toteaa OP Ylä-Pirkanmaan toimitusjohtaja Leena Selkee.

 

Lahjoituksen saajat päätetään maaliskuun aikana, ja lahjoituksen saajat ilmoitetaan huhtikuun ensimmäisellä viikolla.  Lahjoitukset toteutetaan myös heti sen jälkeen. Lahjoitushausta on tarkoitus tehdä vuosittainen.

 

 

 

 

Lisätiedot:

Leena Selkee, toimitusjohtaja, puh. 0500 335 323