vakuutuksen-asiantuntijat-kuva

Vakuutuksen asiantuntijat OP Ylä-Uusimaassa

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Vahinkoasioissa Pohjola Vahinkoapu on apunasi ympäri vuorokauden osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

Henkilöasiakkaana voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti OP-mobiili-sovelluksella.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Olemme koonneet sinulle kattavasti oikopolkuja ja usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Valitse sopivin aihe ja katso löytäisitkö avun.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat OP Ylä-Uusimaassa tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella, kun tarvitset uuden vakuutuksen tai vakuutusturvan päivitystä.

Aalto Arto
Vakuutusedustaja
050 473 1518 Yrittäjä- ja yritysasiakkaat
Inkiläinen Turo
Asiakkuuspäällikkö
010 253 1541 Työllistävät yritykset
Koivu Mauno
Vakuutusedustaja
050 394 9836 Maatila-asiakkaat
Orkomies Filip
Vakuutusedustaja
050 599 4637 Henkilö- , yrittäjä- ja yritysasiakkaat
Seivo Janne
Vakuutusedustaja
040 507 8308 Henkilö- , yrittäjä- ja yritysasiakkaat

Yritysasiakkaana samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Vakuutusedustaja toimii Pohjola Vakuutuksen ja OP-Henkivakuutuksen asiamiehenä.