Kädet yhdessä

OP Ylä-Savon avustus- ja yhteistyöhaku

Jatkamme yhteistyömallia pankin sekä erilaisten yhdistysten, yhteisöjen ja seurojen välillä. Sivuston kautta voit osallistua hakumenettelyyn, jossa yhteistyötä toivova seura tai yhdistys voi kertoa esityksen yhteistyön tavasta, laajuudesta ja summasta erillisellä avustus- ja yhteistyöhakemuksella. Hakumenettely on avoinna kaksi kertaa vuodessa. Muina aikoina saapuneita hakemuksia ei huomioida yhteistyösopimuksia solmittaessa. Syksyn haku avataan lokakuussa, hakuaika on 2.-22.10.2023. Kevään 2024 hakuaika ajoittuu huhtikuulle.

Yhteistyöhön liittyvät avustukset kohdennetaan siten, että yhteistyö edistää OP Ylä-Savon asiakkaiden ja toimialueen asukkaiden hyvinvointia fyysisesti tai digitaalisesti.

Päätökset tehdään välittömästi hakuajan päättymisen jälkeen. Ilmoitamme hyväksytyistä hakemuksista henkilökohtaisesti hakemuksessa ilmoitetuille yhteyshenkilöille.

Hakukriteerit yhteistyö- ja avustuskohteille

  1. Avustuksen tulee olla yleishyödyllistä ja kohdistua toimialueen asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseen pankin vastuullisuustyön näkökulmat huomioiden.
  2. Yhteistyötuki (markkinointi- ja sponsorointituki) yrityksille ja/tai yhdistyksille sovittua ulkoista näkyvyyttä vastaan maksetaan OP Ylä-Savon maksuliiketilille

Hakeminen

Syksyn avustusten hakuaika on 2.-22.10.2023. Linkki hakemukselle avautuu hakuajan alkaessa.

Toukokuun 2023 hakuun osallistui 19 toimijaa. Avustuspäätöksissä painotettiin lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikkumisen edistämistä ja perheille suunnatun toiminnan tukemista.