Kädet yhdessä

Avustus- ja yhteistyökohteiden haku

Jatkamme yhteistyömallia pankin sekä erilaisten yhdistysten, yhteisöjen ja seurojen välillä. Sivuston kautta voit osallistua hakumenettelyyn, jossa yhteistyötä toivova seura tai yhdistys voi kertoa esityksen yhteistyön tavasta, laajuudesta ja summasta erillisellä avustus- ja yhteistyöhakemuksella. Hakumenettely on avoinna kaksi kertaa vuodessa. Muina aikoina saapuneita hakemuksia ei huomioida yhteistyösopimuksia solmittaessa. Kevään 2024 hakumenettely oli avoinna 2.-14.4.2024. Syksyn hakuaika on 5.-18.8.2024. 

Yhteistyöhön liittyvät avustukset kohdennetaan siten, että yhteistyö edistää OP Ylä-Savon asiakkaiden ja toimialueen asukkaiden hyvinvointia fyysisesti tai digitaalisesti. 

Päätökset tehdään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Ilmoitamme hyväksytyistä hakemuksista henkilökohtaisesti hakemuksessa ilmoitetuille yhteyshenkilöille.

Hakukriteerit yhteistyö- ja avustuskohteille:

  1. Avustuksen tulee olla yleishyödyllistä ja kohdistua toimialueen asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseen pankin vastuullisuustyön näkökulmat huomioiden. 
  2. Yhteistyö- ja sponsorointituki yrityksille ja/tai yhdistyksille sovittua ulkoista näkyvyyttä vastaan maksetaan OP Ylä-Savon maksuliiketilille

Hakeminen:

Syksyn hakuaika avautuu 5.8.2024.