Laiva satamalaiturissa.

Saapuvat ulkomaanmaksut

Maksut maailmalta helposti yrityksesi tilille

Maksujen kerääminen ulkomailta yrityksesi tilille on helppoa ja vaivatonta OPn kattavan kansainvälisen yhteistyöverkoston avulla. Yrityksellesi riittää tili OPssa, muita sopimuksia ei tarvita.

Kun yrityksesi käy vientikauppaa tai saa säännöllisesti suorituksia ulkomailta, suoritukset kannattaa ottaa vastaan maksumääräyksinä, joka on turvallinen ja edullinen ja usein suositeltavin maksutapa. Maksut tulevat tilille nopeasti, kun maksajalla on käytössään yrityksesi täydelliset pankkiyhteystiedot.

Ulkomaisten sekkien lunastus osuuspankeissa loppuu ja 1.4.2019 alkaen otamme sekkejä vastaan ainoastaan perittävänä. Vältä kuitenkin sekkien käyttöä maksujen vastaanottamisessa, koska rahojen saaminen on hidasta ja sinulle koituu siitä kustannuksia.

Kun olet vastaanottamassa maksua ulkomailta, ilmoita maksajalle:

1. Osuuspankin BIC-koodi, joka on aina OKOYFIHH
2. FI-alkuinen IBAN-tilinumerosi, jonka löydät OP-verkkopalvelusta ja tiliotteeltasi.

Kun yrityksesi ulkomaan maksuliikenne on säännöllistä ja jatkuvaa, vaihtoehtona on tilin avaaminen kyseiseen maahan. Yrityksellesi tai yrityksesi ulkomaiselle tytäryhtiölle voidaan avata tili ulkomaiseen pankkiin OPn kattavan verkoston kautta.

Yrityksesi ulkomaiselle tilille voidaan kerätä maksuja paikallisilta asiakkailta tai maksaa maksuja paikallisille toimittajille, jolloin yrityksesi hyötyy paikallisen maksamisen eduista.

Ota yhteyttä omaan osuuspankkiisi, yhdessä löydämme parhaat ratkaisut yrityksesi kansainvälisen kassanhallinnan tarpeisiin.