Mies ja kellot

OP Yritystalous

Sujuvaa kassanhallintaa ja talouden seurantaa kaikenkokoisille yrityksille

Kattavaa ja ammattimaista talouden hallintaa yhdellä työkalulla

OP Yritystalous helpottaa talouden ammattilaisten arkea kaikenkokoisissa yrityksissä. Palvelu tarjoaa sinulle kattavan kokonaiskuvan yrityksesi talouteen ja kassavirtoihin.

Helppoa ja ajantasaista tilitapahtumien seurantaa

Seuraa yrityksesi kaikkia tilejä ja maksuliikettä reaaliaikaisesti. OP Yritystalous paketoi yrityksesi tilitapahtumat selkeään muotoon, ja voit rajata näkymiä sekä hakea tilitapahtumia tarpeidesi mukaan.

Turvallista maksamista kaikilta yrityksesi tileiltä

Palvelussa siirrät helposti varoja yrityksesi omien tilien välillä ja teet maksuja kotimaahan, SEPA-alueelle sekä muualle maailmaan, niin OP:n kuin muiden rahalaitosten tileiltä. Maksuja voi myös tarkastaa kahden hyväksyjän periaatteella.

Mikä on OP Yritystalous?

OP Yritystalous on digitaalinen talouden hallinnan palvelu, joka tarjoaa sinulle näkymän yrityksesi kassavirtoihin ja talouden seurantaan. Palvelun avulla hoidat yrityksesi maksuliikkeen, seuraat tilejä ja tapahtumia sekä yrityksesi talouden kokonaiskuvaa. 

Yrityksesi talouden suunnittelu helpottuu, kun löydät kaikki yrityksesi talouteen liittyvät asiat yhdestä paikasta. OP Yritystalous on helppo käyttää, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden myös laajaan ja kattavaan talouden hallintaan sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

OP Yritystalous helpottaa talouden ammattilaisten arkea kaikenkokoisissa yrityksissä ja vastaa myös vaativiin ammattilaisten tarpeisiin.

Helpompaa taloudenhallinnan arkea

Talousammattilaisesi ansaitsevat toimivan työkalun, joka tehostaa rutiineja ja ehkäisee virheitä. Tutustu OP Yritystalouteen ja ota palvelu käyttöön oman pankkisi yhteyshenkilön kanssa. Samalla määrittelet pääkäyttäjän, joka voi jatkossa lisätä ja hallinnoida muita käyttöoikeuksia.