Virtuaalitili

OP Virtuaalitili

Lisää tehokkuutta yrityksen liiketoiminnan seurantaan mukautetun tilirakenteen avulla.
UUSI PALVELU

Mikä on OP Virtuaalitili?

OP Virtuaalitilin avulla yritys saa paremman kokonaiskuvan rahatilanteesta ja kannattavuudesta. Yritys voi muodostaa tilirakenteen haluamallaan tavalla kuvastamaan yrityksen liiketoimintaa.

Virtuaalitilirakenteen voi muodostaa liiketoiminnan, projektin, toimipisteiden, tuotteiden tai vaikkapa joukkueiden ympärille.

Lue lisää Sulje

Yrityksesi näköinen tilirakenne

Voit itse luoda yrityksen liiketoimintaa ja kirjanpitoa tukevan tilirakenteen.

 

Reaaliaikainen ja maksuperusteinen näkymä

Analysoi monipuolisesti tuloja ja menoja ja selvitä kohdistumattomat tapahtumat nopeasti.

 

Joustava digitaalinen asiointi

Yrityksen tarpeiden muuttuessa voit helposti omalla käyttöliittymälläsi muokata tilien määrää, käyttöoikeuksia ja käyttötarkoitusta.

 

Tilirakenne yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin

Tilirakenteen kantava voima on päätilinä toimiva Yritystili, joka on kokonaisuuden ainoa kirjanpitovelvollinen tili. Päätilin alle yritys voi perustaa haluamansa virtuaalitilit kuvastamamaan omaa liiketoimintaa tai tehostamaan seurantaa valitsemallaan tavalla. Päätili ei toimi maksuliiketilinä. Nämä virtuaalitilit saavat oma IBAN-tilinumeronsa maksamista ja laskutusta varten, joiden avulla niihin tileihin liittyvät tapahtumat tunnistetaan omaksi seurattavaksi kokonaisuudekseen. Tämä antaa yritykselle ajantasaisen ja parannellun näkymän kannattavuuteen ja riskienhallintaan.

Asiakkaan on mahdollista hallita tilejä OP:n Verkkopalvelussa ja jatkossa muun muassa avata ja lopettaa yrityksen tilejä helpommin ja joustavammin itsepalveluna.

Tiliraportointi

Voit tulostaa virtuaalitileistä kaikki raportit pdf- ja xls-muotoisina. Päätilin tapahtumiin on lisätty tieto tapahtuman virtuaalitilistä. Tieto voidaan hakea Yrityksen pankkiyhteyskanavan (Web Services) avulla. Näin voit myös hyödyntää virtuaalitilikohtaista tapahtumatietoa reskontrassa ja automaattisessa tapahtumien käsittelyssä.

Virtuaalitilillä voi olla vastaavia palveluita kuin tavallisellakin tilillä, kuten limiitti ja koronlaskenta.

Virtuaalitili

Kiinnostuitko virtuaalitileistä?

Jätä tästä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.