Virtuaalitili

OP Virtuaalitili

Seuraa yrityksesi kassatilannetta ja kannattavuutta tehokkaasti liiketoimintaasi mukautetun tilirakenteen avulla.

Yrityksesi näköinen tilirakenne

Saat automaattisesti reaaliaikaisen ja maksuperusteisen näkymän ja kohdennat tilitapahtumat tuotto- ja kustannustekijöihin juuri niin kuin yrityksellesi on järkevää, esimerkiksi toimipisteiden, projektien tai tuotteiden mukaan.

Valmiit jaottelut helpottavat selvittelyä

Analysoi monipuolisesti tuloja ja menoja ja selvitä kohdistumattomat tapahtumat helposti, kun voit rajata ne tiettyyn virtuaalitiliin.

Joustava digitaalinen asiointi

Hallinnoit itse tilien määrää, rakennetta, käyttötarkoitusta ja käyttöoikeuksia suoraan OP:n verkkopalvelussa, ilman asiointia pankin kanssa.

 

Tilirakenne yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin

OP Virtuaalitili tuo läpinäkyvyyttä yrityksesi kassavirtoihin ja auttaa tehostamaan kustannuslaskentaa sekä ehkäisemään virheitä. Säästät konkreettisesti aikaa ja vaivaa, kun et joudu avaamaan uusille yksiköille tai hankkeille omia tilejään. Myös ilman viitettä tehdyt maksut voi rajata suoraan oikeaan tiliin.

Virtuaalitilirakenne pohjautuu Yritystiliin, joka on kokonaisuuden ainoa kirjanpitovelvollinen tili. Päätilin alle voit luoda virtuaalitilejä tavalla, joka parhaiten tukee liiketoimintaasi ja arjen rutiinejasi.

Päätili ei toimi maksuliiketilinä, vaan jokainen virtuaalitili saa oman IBAN-numeronsa maksamista ja laskutusta varten. Näin kunkin tilin tapahtumia voi seurata omana kokonaisuutenaan.

Sujuvaa tiliraportointia

OP Virtuaalitilin käyttö edellyttää yrityksen pankkiyhteyskanavaa (Web Services). Kanavan kautta haet tilitapahtumia ja maksat laskuja kuin miltä tahansa tavalliseltakin tililtä, ja virtuaalitileillä voi olla vastaavia palveluita kuten limiitti, koronlaskenta ja maksukortti.

Päätilin tapahtumat sisältävät tiedot yksittäisten virtuaalitilien tapahtumista, eli voit hyödyntää virtuaalitilikohtaista tapahtumatietoa reskontrassa ja tapahtumien automaattisessa käsittelyssä. Voit myös tulostaa kaikista virtuaalitileistä tarvitsemasi raportit pdf- ja xls-muotoisina.

Virtuaalitili

Kiinnostuitko virtuaalitileistä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää ja perehdymme tarpeisiisi yhdessä.