Virtuaalitili

OP Virtuaalitili

Lisää tehokkuutta yrityksen liiketoiminnan seurantaan mukautetun tilirakenteen avulla.
UUSI PALVELU

Mikä on OP Virtuaalitili?

OP Virtuaalitilin avulla yritys saa paremman kokonaiskuvan rahatilanteesta ja kannattavuudesta. Kukin voi muodostaa tilirakenteen haluamallaan tavalla kuvastamaan yrityksen liiketoimintaa.

Virtuaalitilirakenteen voi muodostaa liiketoiminnan, projektin, toimipisteiden, tuotteiden tai vaikkapa joukkueiden ympärille.

Lue lisää Sulje

Tehokkuus

Täsmäytysosuma paranee, kun tapahtumat on valmiiksi tunnistettu omiin kategorioihin selvittelytyötä vähentäen.

Säästö

Valmis jaottelu vähentää hallinnollista työstä ilman suuria järjestelmähankintoja.

Soveltuvuus

Palvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille antamaan paranneltua näkymää liiketoimintaan.

Tilirakenne yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin

Tilirakenteen kantava voima on päätilinä toimiva Yritystili, joka on kokonaisuuden ainoa kirjanpitovelvollinen tili. Päätilin alle yritys voi perustaa haluamansa virtuaalitilit kuvastamamaan omaa liiketoimintaa tai tehostamaan seurantaa valitsemallaan tavalla. Päätili ei toimi maksuliiketilinä. Nämä virtuaalitilit saavat oma IBAN-tilinumeronsa maksamista ja laskutusta varten, joiden avulla niihin tileihin liittyvät tapahtumat tunnistetaan omaksi seurattavaksi kokonaisuudekseen. Tämä antaa yritykselle ajantasaisen ja parannellun näkymän kannattavuuteen ja riskienhallintaan.

Asiakkaan on mahdollista hallita tilejä OP:n Verkkopalvelussa ja jatkossa muun muassa avata ja lopettaa yrityksen tilejä helpommin ja joustavammin itsepalveluna.

Tiliraportointi

Voit tulostaa virtuaalitileistä kaikki raportit pdf- ja xls-muotoisina. Päätilin tapahtumiin on lisätty tieto tapahtuman virtuaalitilistä. Tieto voidaan hakea Yrityksen pankkiyhteyskanavan (Web Services) avulla. Näin voit myös hyödyntää virtuaalitilikohtaista tapahtumatietoa reskontrassa ja automaattisessa tapahtumien käsittelyssä.

Virtuaalitilillä voi olla vastaavia palveluita kuin tavallisellakin tilillä, kuten limiitti ja koronlaskenta.

Virtuaalitili

Kiinnostuitko virtuaalitileistä?

Jätä tästä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.