Sähköinen valuuttakauppa

Sähköiset valuuttakauppapalvelut yrityksesi tarpeiden mukaan

Tee valuuttakauppaa verkossa OP:n fiksuilla valuuttakaupankäynnin työkaluilla
1

OP FX Manager yrityksille, joilla on jatkuvaa valuuttakaupankäyntiä ja paljon tapahtumia

OP FX Manager tuo käyttöösi tehokkaat ja monipuoliset palvelut isojen valuuttakauppamäärien toteutukseen ja valuuttariskien hallintaan.

2

OP eFX tarjoaa perustoiminnot yrityksille säännöllisten, yksittäisten valuuttakauppojen tekemiseen

OP eFX -palvelussa teet yksittäiset valuuttakaupat lähteviä ulkomaanmaksuja varten helposti ja nopeasti. Samalla hoidat valuuttasuojaukset kuntoon.

3

Kertaluontoiset valuuttakaupat helposti osuuspankissa

Kertaluontoiset valuutan vaihdot hoituvat helposti ja nopeasti omassa osuuspankissasi.

Juuri oikeat työkalut yrityksesi valuuttakauppatarpeisiin

Sähköiset valuuttakauppapalvelumme helpottavat ja nopeuttavat yrityksesi ulkomaan kauppaa. Voit siirtää yrityksesi valuuttakaupankäynnin reaaliaikaiseen valuuttakaupankäyntipalveluun, jonka avulla teet yrityksesi valuuttakaupat ja valuuttasuojaukset verkossa kaikilla keskeisillä valuutoilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Helppokäyttöiset ja joustavat järjestelmät ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan.

OP FX Manager jatkuvaan valuuttakaupankäyntiin

OP FX Manager on moderni valuuttakauppapalvelu jatkuvaa valuuttakauppaa käyville yrityksille. Kun kauppojen määrä on suuri, voit siirtää oman aineistosi palveluun yhdellä kertaa. OP FX Managerin avulla voit myös optimoida valuuttakauppojasi ja suojautua valuuttakurssien muutoksilta yrityksesi suojauspolitiikan mukaisesti.

Oman aineistosi perusteella OP FX Manager tuottaa ehdotuksen oikein mitoitetusta valuuttasuojauksesta, joka huomioi myös yrityksesi suojauspolitiikan. Valuuttasuojaukset voivat perustua myös kassavirtaennusteeseen. Palvelu netottaa ja niputtaa aineistosi puolestasi.

OP FX Managerin seuranta- ja raportointityökalut antavat selkeän näkymän yrityksesi valuuttakauppahistoriaan ja valuuttariskitilanteeseen. Tilanteen muuttuessa reagoiminen on helppoa ja joustavaa.

OP eFX säännöllisten, yksittäisten valuuttakauppojen tekemiseen

OP eFX -palvelussa voit tehdä yrityksesi tarvitsemat yksittäiset valuuttakaupat lähteviä ulkomaanmaksuja varten, tehdä kauppaa valuuttatilien välillä sekä suojata yrityksesi varoja valuuttariskien varalta.

Jokainen tekemäsi valuuttakauppa arkistoituu palveluun, ja voit selailla kaupankäyntihistoriaa milloin tahansa. 

Kertaluontoinen valuutan vaihto

Jos yritykselläsi ei ole säännöllisiä ulkomaan maksuja, valuutan vaihto onnistuu helpoiten ja nopeiten omassa osuuspankissasi. Asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa ulkomaan maksuihin liittyvissä asioissa.

Ota sähköinen valuuttakauppapalvelu käyttöösi maksutta

Saat OP FX Managerin tai OP eFX -palvelun käyttöösi maksutta. Kumpikin palvelu on selainpohjainen, eikä niiden asentamiseen tarvita erillistä ohjelmaa. Pyydä tunnukset omasta osuuspankistasi.

Käyttöönoton yhteydessä voit valtuuttaa yrityksestäsi henkilöt, jotka pääsevät käyttämään palvelua ja tekemään valuuttakauppoja. OP FX Managerissa voit määrittää käyttäjille lisäksi erilaisia rooleja ja oikeuksia.

OP Konsernitili näyttää euromääräiset ja muiden valuuttojen tilit samassa näkymässä.
OP Konsernitili
OP Konsernitilin avulla yritys saa kokonaisratkaisun likviditeetinhallintaan ja selkeän näkymän euromääräisten ja muiden valuuttojen tilien helppoon tarkasteluun.
Palvelun tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.