Autoleasing

OP Yrityspankki – autorahoituksen vaihtoehdot

Tarjoamme autorahoitukseen erilaisia vaihtoehtoja yrityksesi tilanteesta riippuen. Joustava ja asiakaslähtöinen toimintatapamme takaa, että löydät yrityksesi tarpeisiin sopivimman rahoitusvaihtoehdon.

OP Yrityspankin autorahoituksen vaihtoehdot voidaan jakaa leasingiin ja osamaksurahoitukseen. Leasingratkaisujamme ovat rahoitusleasing sekä huollot ja muut lisäpalvelut sisältävä Leasing plus. Kaikille vaihtoehdoille yhteistä on, että auto toimii rahoituksen vakuutena ja pystyt ennakoimaan autonhankinnan kulut.

Rahoitusleasing on joustava ratkaisu yritykselle

Lue lisää OP Leasing plussasta

Onko yritykselläsi tarvetta vain autorahoitukselle vai haluatko yhdistää rahoitukseen myös huollot?

Jos kaipaat yrityksesi ajoneuvoille ainoastaan autorahoitusta, suosittelemme ratkaisuksi osamaksua tai rahoitusleasingia. OP Leasing plus on puolestaan täyden palvelun huoltoratkaisu, jonka avulla autokannan hallinnointi ja elinkaaren hallinta on helppoa. Vuokra sisältää määräaikaishuollot, katsastuksen, sijaisauton ja renkaiden kausivaihdot. Sopimuskauden jälkeen voit palauttaa auton autoliikkeeseen.

Haluatko omistaa ajoneuvon sopimuksen päätyttyä?

Yrityksille tarjottava osamaksurahoitus tähtää siihen, että yrityksesi omistaa auton osamaksusopimuksen päättyessä. Jos et halua sitoa yrityksesi varoja omistamiseen, suosittelemme ratkaisuksi leasingia, jossa vuokraat autoa määräajaksi.

Leasing plussassa yrityksesi tarvitsee vain palauttaa auto liikkeeseen vuokra-ajan päätyttyä, jolloin arvonalenemisesta ei tarvitse kantaa huolta. Rahoitusleasingissa yrityksesi on vastuussa uuden ostajan hankkimisesta, jolloin kannat myös riskin arvonalenemisesta. Voit kuitenkin hyötyä jäännösarvoa suuremmasta myyntihinnasta vuokrahyvityksenä.

Millaisen tase- ja tulosvaikutuksen haluat?

Leasing- ja osamaksuratkaisumme eroavat toisistaan siinä, millainen vaikutus autolla on yrityksesi taseeseen ja tuloslaskelmaan. Leasingissa auto jää taseen ulkopuolelle ja vuokrat ovat tuloslaskelmassa kulua. Osamaksussa auto on puolestaan taseessa ja voit tehdä normaalisti poistoja, vaikka auton omistusoikeus siirtyy yrityksellesi vasta sopimusajan päätyttyä.

Autovakuutukset samalle laskulle

Voit valita rahoitussopimukselle myös OP:n Rahoituskaskon, joka sisältää liikenne- ja autovakuutuksen. Rahoituskasko soveltuu sekä henkilöasiakkaiden että yritysten yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille. Rahoituskasko tulee voimaan rahoitussopimuksen yhteydessä ja siihen liittyvät vakuutusmaksut maksetaan osana OP:n rahoituksen kuukausieriä. Hoidat siis rahoituksen ja vakuutuksen yhdellä laskulla.

Lue lisää OP Yrityspankin autorahoituksen vaihtoehdoista:

Huolettomia ajokilometrejä leasingautolla
Huolettomia ajokilometrejä yrityksellesi
OP Leasing plus -sopimuksen voit tehdä autoliikkeessä missä päin Suomea tahansa.
Leasingsopimuksella maksat vain auton käytöstä
OP Rahoitusleasing
Leasingsopimuksella maksat auton käytöstä, et omistamisesta