Yritysautoilun-rahoitusvaihtoehdot-kuva

Yritysautoilun rahoitusvaihtoehdot

Tarjoamme yritysautoiluun erilaisia vaihtoehtoja yrityksesi tilanteesta riippuen. Joustava ja asiakaslähtöinen toimintatapamme takaa, että löydät yrityksesi tarpeisiin sopivimman rahoitusvaihtoehdon.

OPn tarjoamat yritysautoilun rahoitusvaihtoehdot voidaan jakaa leasingiin ja osamaksurahoitukseen. Leasingratkaisujamme ovat rahoitusleasing sekä huollot ja muut lisäpalvelut sisältävä Leasing plus. Kaikille vaihtoehdoille yhteistä on se, että auto toimii rahoituksen vakuutena ja pystyt ennakoimaan autonhankinnan kulut.

Onko yritykselläsi tarvetta vain rahoitukselle vai haluatko yhdistää rahoitukseen myös huollot?

Jos kaipaat yrityksesi ajoneuvoille ainoastaan rahoitusta, suosittelemme ratkaisuksi osamaksua tai rahoitusleasingia. Leasing plus on puolestaan täyden palvelun huoltoratkaisu, jonka avulla autokannan hallinnointi ja elinkaaren hallinta on helppoa. Vuokra sisältää määräaikaishuollot, katsastuksen, sijaisauton ja renkaiden kausivaihdot. Sopimuskauden jälkeen voit palauttaa auton autoliikkeeseen.

Haluatko omistaa ajoneuvon sopimuksen päätyttyä?

Osamaksurahoitus tähtää siihen, että yrityksesi omistaa auton osamaksusopimuksen päättyessä. Jos et halua sitoa yrityksesi varoja omistamiseen, suosittelemme ratkaisuksi leasingia, jossa vuokraat autoa määräajaksi.

Leasing plussassa yrityksesi tarvitsee vain palauttaa auto liikkeeseen vuokra-ajan päätyttyä, jolloin arvonalenemisesta ei tarvitse kantaa huolta. Rahoitusleasingissa yrityksesi on vastuussa uuden ostajan hankkimisesta, jolloin kannat myös riskin arvonalenemisesta. Voit kuitenkin hyötyä jäännösarvoa suuremmasta myyntihinnasta vuokrahyvityksenä.

Millaisen tase- ja tulosvaikutuksen haluat?

Leasing- ja osamaksuratkaisumme eroavat toisistaan siinä, millainen vaikutus autolla on yrityksesi taseeseen ja tuloslaskelmaan. Leasingissa auto jää taseen ulkopuolelle ja vuokrat ovat tuloslaskelmassa kulua. Osamaksussa auto on puolestaan taseessa ja voit tehdä normaalisti poistoja, vaikka auton omistusoikeus siirtyy yrityksellesi vasta sopimusajan päätyttyä.

Lisätietoja yritysautoilun rahoitusmuodoista:

Huolettomia ajokilometrejä leasingautolla
Huolettomia ajokilometrejä yrityksellesi
OP Leasing plus -sopimuksen voit tehdä autoliikkeessä missä päin Suomea tahansa.
Leasingsopimuksella maksat vain auton käytöstä
OP Rahoitusleasing
Leasingsopimuksella maksat auton käytöstä, et omistamisesta

Yritysautoturva on edullinen rahoitussopimuksen ja vahinkovakuutuksen kokonaispalvelu. Autosi vakuutetaan ammattitaidolla ja asiantuntevasti. Yritysautoturva sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen.

Vakuutus tulee voimaan samanaikaisesti rahoitussopimuksen kanssa ja kiinteä vakuutusmaksu laskutetaan jokaisen maksuerän yhteydessä. Näin maksaminen hoituu kätevästi aina yhdellä laskulla.

Rahoituskasko on helppo ja edullinen osamaksurahoituksen ja vahinkovakuutuksen kokonaispalvelu.

Rahoituskasko sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen. Vakuutusmaksu on kiinteä koko sopimuskauden ajan ja se laskutetaan osana osamaksusopimuksen kuukausierää.

Pyydä rahoituskaskoa autoliikkeestä osamaksusopimuksen teon yhteydessä.