Myyjäliikeyhteistyö

Myyjäliikeyhteistyö

Monipuoliset ratkaisut yrityksesi myynnin rahoittamiseen

Onko yritykselläsi tarvetta monipuolisemmille kuluttajarahoituksen ratkaisuille, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi monipuolisempia maksuvaihtoehtoja? Kattavasta valikoimastamme löydät yrityksesi tarpeisiin sopivimman ratkaisun, ja tuoteominaisuuksia yhdistelemällä voimme ratkaista yrityksesi haasteellisemmatkin rahoitustarpeet.

Hyödyt yrityksellesi

  • Rahoitusratkaisut ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden ja brändin mukaisiksi.
  • Monipuoliset rahoitusratkaisut ja maksuvaihtoehdot lisäävät myyntiäsi.
  • Laskutusmyyntisi vähenee, koska saat tilityksen tuotteet toimitettuasi.
  • Riskisi pienenevät, koska myönteisen luottopäätöksen jälkeen luottoriski asiakkaasta siirtyy OPlle.
  • Myyjäyhteistyösopimuksen tehtyäsi voit tehdä rahoitushakemuksia kätevästi myyjäliikkeen rahoituspalvelussa 24/7.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoistamme!

Myynnin rahoitus helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan ostopäätöstä, lisää myyntiä sekä yksittäisen kaupan kannattavuutta. Lisäksi myynnin rahoittaminen pienentää yrityksesi riskiä ja nopeuttaa kassavirtaa.
Timo Vähänen‚ rahoitusjohtaja, OP

Autokaupan rahoituspalveluidemme avulla yrityksesi voi tarjota asiakkailleen rahoitusta henkilö- ja pakettiautoille, matkailuautoille ja -vaunuille, moottoripyörille ja -kelkoille sekä veneille. Päätuotteemme ovat osamaksu- ja leasingrahoitus.

Tarjoamme yrityksellesi autokaupan tueksi kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää rahoituksen lisäksi sopimuskannan hoidon sekä raportoinnin. Käytännön asioissa saat apua asiantuntijoiltamme.

Autokaupan rahoituksen lisäksi yrityksesi voi käyttää tililuottoa kanta-asiakastilinä esimerkiksi renkaiden, varaosien sekä huollon rahoittamiseen. Lisätietoja löydät alta.

Yrityksesi voi tarjota asiakkailleen kauttamme rahoitusta myös koneiden ja laitteiden hankkimista varten. Päätuotteemme ovat osamaksu- ja leasingrahoitus.

Ratkaisuillamme kasvatat myyntiä ja parannat yrityksesi kilpailukykyä. Olemme yrityksesi tukena rahoitustuotteiden myyntiin liittyvässä toiminnassa ja varmistamme, että käytössäsi on tarvittavat palvelut.

Yrityksesi voi tarjota kuluttaja- ja yritysasiakkaille pienlaiterahoitusta, jota voidaan käyttää rekisteröitävien ja rekisteröimättömien koneiden ja laitteiden rahoittamiseen (esim. veneet, mönkijät, mopoautot, moottorikelkat, vesijetit ja ruohonleikkurit).  Rahoitusta voi tarjota myös huoltojen ja korjausten maksamiseen.

Rahoitus on vakuudeton, joten asiakas ei tarvitse käsirahaa ja omistusoikeus kohteeseen siirtyy heti asiakkaalle.

Luoton määrä on 1 000-20 000 euroa. Laina-aika kuluttaja-asiakkaalle 1-7 vuotta ja yritysasiakkaalle 1-5 vuotta.

Henkilöasiakkaan saama rahoitus kerryttää OP-bonuksia osuuspankkien omistaja-asiakkaille.

 

Yrityksesi voi tarjota asiakkailleen kertaluottoa, jota voidaan käyttää kodin hankintoihin ja remontteihin sekä konekaupan ja terveydenhuollon rahoitukseen. Kodin remontointiin liittyvissä hankkeissa rahoitukseen voi ottaa mukaan myös yhteisvastuullisen luotonhakijan.

Kertaluottorahoituksen tueksi yrityksesi verkkosivuille on mahdollista saada sähköinen kanava, jonka kautta asiakkaasi voivat tehdä itse rahoitushakemuksia.

Luoton määrä on 1000–30 000 euroa ja laina-ajaksi asiakkaasi voivat valita 1-7 vuotta. Henkilöasiakkaan saama rahoitus kerryttää OP-bonuksia osuuspankkien omistaja-asiakkaille. Lisäksi asiakkaasi voi hakea korkojen osalta verovähennystä.

Mastercard-korttirahoitus on kansainvälinen maksuaika-, automaatti- ja luottokortti, jonka yrityksesi voi tarjota asiakkaalleen. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat muun muassa vapaa-aikaan ja kotiin liittyvät hankinnat ja palvelut.

Asiakkaasi voi tehdä ensimmäisen ostoksensa kortilla heti, kun hakemus on hyväksytty. Mastercard-korttirahoitus mahdollistaa myös erilaiset maksuaikakampanjat, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi joustavampia maksuvaihtoehtoja.

Kortti käy maksuvälineenä ympäri maailman, myös verkkokaupoissa. Luoton määrä on 1000–6000 euroa.

Tililuotto on yrityksesi kautta asiakkaallesi tarjottava jatkuva luotto, jota käytetään kodin rakennus- ja remontointitarvikkeiden hankintaan sekä sisustus- ja puutarhahankintoihin. Asiakas voi käyttää tililuottoa koska tahansa jatko-ostoihin. Tuote soveltuu siis erityisesti yrityksille, joiden asiakkuudet ovat pitkäaikaisia.

Tililuottorahoituksen tueksi yrityksesi verkkosivuille on mahdollista saada sähköinen kanava, jonka kautta asiakkaat voivat tehdä itse rahoitushakemuksia.

Jos yrityksesi harjoittaa autokauppaa, voidaan tililuottoa käyttää kanta-asiakastilinä esimerkiksi renkaiden ja varaosien maksamiseen ja huollon rahoittamiseen.

Luoton määrä tililuotossa on 500–7500 euroa ja asiakkaan kuukausierä on minimissään 50 euroa kuussa riippuen luoton suuruudesta.