Pk-yrityksen rahoituspalvelut digikanavissa

Tarkastele yrityksen luottoja helposti - digikanavissa näet aina ajantasaiset tiedot

Yritysrahoituspalvelut kätevästi op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa

Yritysten op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa voit helposti tarkastella yrityksesi luottojen tietoja samalla, kun hoidat muutkin yrityksesi arjen pankkiasiat. Näet ajantasaiset saldo- ja korkotiedot ja tarkastelet maksusuunnitelmaa. Op.fi-palveluun kirjautuneena voit myös muun muassa ladata asiakirjoja tilinpäätöstä varten.

Digitaalisten palveluiden käyttöön yrityksesi tarvitsee Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimuksen. Jotta voit hoitaa yrityksen pankkiasioita, tarvitset myös oman yrityksesi pääkäyttäjän antamat käyttöoikeudet.

Hae uutta rahoitusta op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa

Kun yrityksesi tarvitsee uutta rahoitusta vaikkapa investointeihin, voit tehdä rahoitushakemuksen op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. Muista myös OP Rahoituslimiitti, joka tuo joustoa kassanhallintaan - limiittiä voit hallinnoida kätevästi op.fi-palvelussa.

​Helppoa ja turvallista asiointia

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Turvallisuus on meille aina avainasemassa.

Rahoitusasiat op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa

Tiedot yrityksen luotoista

Jos yrityksellä on OP:ssa luottoja, voit tarkistaa muun muassa luoton saldon ja korkotiedot helposti yritysten op.fi-palvelusta (verkkopankki) ja OP-mobiilista (mobiilisovellus pankkiasioiden hoitoon). Voit myös tarkistaa, onko luotto suojattu yritysluoton takaisinmaksuturvalla.

Huomaathan, että osamaksurahoitukset ja leasing-sopimukset, joiden myöntäjä on OP Yrityspankki, eivät näy op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Katso luottojen tiedot op.fi-palvelussa

Maksusuunnitelmat

Luoton maksusuunnitelmasta näet tiedot tulevista ja menneistä lyhennyksistä. Näet siitä muun muassa lyhennysten eräpäivät ja veloitustilin ja voit helposti tarkistaa tulevat erät luoton loppuun saakka tai katsoa, paljonko lainaa on maksettu edellisenä tai kuluvana vuonna.

Tutustu maksusuunnitelmaan

OP Rahoituslimiitti

Jos yritykselläsi on OP Rahoituslimiitti, voit hallinnoida sitä op.fi-palvelussa muita kanavia edullisemmin. Käyttöoikeuksistasi riippuen voit joko tarkastella yrityksen rahoituslimiittejä tai myös tehdä niistä nostopyyntöjä.  

Näet helposti käytössä olevan limiitin määrän ja paljonko luottoja on vielä nostettavissa. Lisäksi näet nostettujen luottojen tiedot, yhteenvedon nostopyynnöistä sekä hinnoittelutiedot, jotka sisältävät tiedot luottojen viitekoroista, marginaaleista ja nostopalkkioista.

Tarkastele rahoituslimiittiä

Luoton saldovahvistus

Luoton saldovahvistuksen tarvitset yrityksen tilinpäätöstä varten. Voit ladata sen itse op.fi-palvelusta.

Saldovahvistuksesta selviää luoton numero, saldo, maksetut ja siirtyvät korot, maksetut kulut ja viivästyskorot, kertyneet viivästyskorot, sekä arvio erääntyvistä lyhennyksistä ja koroista.

Jos yritykselläsi on useampi luotto, samat tiedot näytetään myös kaikista luotoista yhteenlaskettuna.

Lataa saldovahvistus

Panttiluettelo

Luoton panttiluettelosta näet siihen liittyvät pantit, eli ne kohteet, jotka yritys on pantannut pankille luoton vakuudeksi. Pantista kerrotaan pantin kohde (esimerkiksi asunto-osakeyhtiö), kohteen omistaja tai omistajat, sekä kohteen käyttäjä tai käyttäjät. 

Lataa panttiluettelo

Hae yrityksellesi rahoitusta op.fi-palvelussa tai OP:n mobiilisovelluksessa

Onko yritykselläsi investointisuunnitelmia? Jos yrityksesi tarvitsee uutta rahoitusta, voit hakea sitä kätevästi op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Kerro hakemuksessa, millaiseen hankkeeseen rahoitusta tarvitaan ja kuinka paljon, ja millaiset vakuudet on käytettävissä. Hakemukseen kannattaa liittää myös rahoitusneuvotteluissa tarvittavat liitteet, kuten viimeisin virallinen tilinpäätös.