Mies haalarissa

Yritysrahoitus

Luotettavia rahoitusratkaisuja räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin – nyt ja tulevaisuudessa.

-

  • Luotettavat asiantuntijat apunasi

    Saat avuksesi OP:n asiantuntijat. Katsomme yritystoimintaasi kokonaisuutena ja tarjoamme oikeanlaista ratkaisua. Tarvittaessa neuvomme ja autamme rahoituksen vakuuksien järjestelemisessä.

  • Rahoitusta kaikkiin tilanteisiin

    Tarvitset sitten rahoitusta kausivaihteluun, työvälineiden uusimiseen tai joustoa yrityksesi tilille, tarjoamme tilanteeseesi sopivia rahoitusratkaisuja. Nyt ja tulevaisuudessa.

  • Helppokäyttöinen verkkopalvelu

    Voit lähettää rahoitushakemuksen kätevästi verkossa ja olemme yhteydessä. Asiakkaana saat käyttöösi helppokäyttöisen verkkopalvelun, jossa voit tehdä esimerkiksi rahoituksen nostopyyntöjä.

Räätälöimme ratkaisun yrityksesi tarpeisiin:

Konsultti

4000 €

käyttöpääomaksi

Konsulttina toimiva yrittäjä tarvitsi rahoitusta tasaamaan menojen epäsäännöllisyyttä. Päivittäiseen kassanhallintaan sopii erinomaisesti luotollinen tili.

Maatilayrittäjä

30 000 €

tuotantotilan laajentamiseen

Maatilayrittäjä laajensi tuotantotilaansa, mihin hänen yrityksensä otti 30 000 euron lainan. Takaisinmaksu 3,5 vuodessa.

Matkailualan yritys

75 000 €

kausivaihtelun tasaamiseen

Matkailualan yritykselle kausivaihtelu merkitsi lyhytaikaista kassavajetta. Rahoituslimiitti sopii hyvin toistuviin lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin.

 

Hae rahoitusta

Luottoa vaivattomasti aina tarpeen tullen

OP Rahoituslimiitti on kertalyhenteinen laina, jolla yrityksesi voi tasata kausivaihtelua tai rahoittaa projekteja. Luoton nosto ei vaadi erillisten velkakirjojen allekirjoittamista, kun sopimus limiitistä on tehty. Luoton voi nostaa vaivattomasti verkkopalvelusta.

Rahoituslimiitti otetaan enimmillään 12 kuukaudeksi ja maksetaan kerralla pois.

Tutustu rahoituslimiittiin

Joustavuutta yrityksesi kassaan

Luotollinen yritystili helpottaa päivittäistä kassanhallintaa ja tuo joustoa yllättävien menojen varalle. Luotollinen yritystili on maksuliikennetili, johon voit kytkeä kaikki yrityksesi tarvitsemat maksamisen palvelut ja kortit. Yritystilin luotto-ominaisuutta voit käyttää kuin tavallista luottokorttia – luotosta ei tarvitse tehdä erillisiä nostopyyntöjä.

Tutustu luotolliseen yritystiliin

Yrityslaina tarpeidesi mukaan

Yrityslainalla rahoitat niin yrityksesi investoinnit, työvälinehankinnat kuin yritystoiminnan laajentamisen. Sovitamme laina-ajan ja maksuerät yrityksellesi sopiviksi. Näin takaat, että rahoitusta vaativa hankkeesi ei rasita yritystoimintaasi liiaksi ja voit jakaa sen kustannukset tarvittaessa usealle vuodelle.

Tutustu yrityslainaan

  OP Rahoituslimiitti Luotollinen yritystili Yrityslaina
Käyttötarkoitus Sopii lyhytaikaisten investointien ja kausivaihteluiden rahoittamiseen  Sopii päivittäiseen kassanhallintaan ja pieniin pääomatarpeisiin Sopii pitkäaikaisiin investointeihin
Rahoitusmuoto Jatkuva rahoitusmuoto Jatkuva rahoitusmuoto Lyhenevä rahoitusmuoto
Laina-aika Laina-aika limiitistä nostettavilla luotoilla 1-12 kuukautta Tilille tulevat maksut vähentävät automaattisesti käytettyä luottoa Laina-aika tarpeen mukaan, tyypillisesti 3-7 vuotta
Luoton hinta Viitekorko + asiakasmarginaali, nostopalkkio Euribor + asiakasmarginaali, limiittiprovisio Euribor + asiakasmarginaali, toimitusmaksu
Koron tarkastus Luoton korko on kiinteä koko laina-ajan, joten rahoituksen hinta tiedossa etukäteen Viitekorko tarkastetaan päivittäin Viitekorko tarkastetaan korontarkistuspäivänä

 

Hae rahoitusta