Kuvassa yrittäjä kartoittaa rahoitusvaihtoehtoja.

Yrityslainalaskuri

OP tarjoaa laajan valikoiman erilaisia rahoitusvaihtoehtoja yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin.

Sopivin rahoitusratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Yritysrahoitus tarjotaan yrityksille aina tapauskohtaisesti ja yrityslainalaskurilla ei yleensä saada huomioitua asiakkaan tarpeita riittävän kattavasti. Yrityslainan sijaan sopiva rahoitusmuoto voi olla esimerkiksi luotollinen yritystili, rahoituslimiitti tai leasingrahoitus. 

Täyttämällä rahoitushakemuksen ja keskustelemalla asiantuntijamme kanssa pyrimme löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan yritysrahoituskokonaisuuden ja lainavaihtoehdon. Erilaisten yrityslainalaskelmien avulla vaihtoehtoja on helppo vertailla ja tehdä oikea valinta.

Yrityslainalaskuri antaa yleensä vain suuntaa-antavan laskelman yrityslainan takaisinmaksueristä valituilla korko- ja takaisinmaksumuuttujilla, mutta yrityslainalaskuri ei ota huomioon muun muassa yrityksen liiketoiminnan kausivaihteluita ja vaikutuksia kassavirtaan sekä lainan takaisinmaksukykyyn. 

Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa erillistä yritysrahoituslaskuria, vaan voit täyttää yritysrahoitushakemuksen, jonka jälkeen asiantuntijamme kartoittaa tilanteesi tarkemmin ja saat tarjouksen yrityksellesi sopivimmasta rahoitusratkaisusta.

Tee yritysrahoitushakemus tai jätä yhteydenottopyyntö

Täytä yritysrahoitushakemus verkkopalvelussamme jo tänään tai ota yhteyttä asiakapalveluumme. Katsotaan yhdessä sopiva rahoitusratkaisu yrityksellesi.

Yritysrahoituslaskuri