Lähikuva auton kojelaudasta.

Ajoneuvovakuutus yritykselle

Vakuutukset kaikille yrityksesi autoille ja muille ajoneuvoille
AJANKOHTAISTA

Vakuutus taksiyrittäjille

Saat meiltä kattavan vakuutusratkaisun, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja bonuksettoman kaskon kilpailukykyiseen hintaan, olitpa sitten täys- tai osa-aikainen taksiautoilija. Pyydä tarjous taksiyrittäjien tarpeisiin suunnitellusta Taksin liikennekaskosta asiantuntijoiltamme !

Lue lisää Taksin liikennekaskosta A-Vakuutus.fi:ssä
Lue lisää Sulje
1

Tarpeelliset turvat ajoneuvollesi

Saat yrityksesi autoille ja muille ajoneuvoille tarpeidesi mukaan räätälöidyt vakuutukset.

2

Sujuvaa apua vahingon sattuessa

OP Vahinkoapu opastaa yritystä ja henkilöstöä vahingon sattuessa. Sen avulla löydät myös helposti lähimmät OPn yhteistyökumppanit.

3

Tyytyväisimmät asiakkaat

Yritysasiakkaamme ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä. (EPSI Rating Vakuutus 2016)

Jokainen ajoneuvo tarvitsee vakuutuksen

Liikenteessä tapahtuu päivittäin kolareita ja peräänajoja, eikä henkilövahingoiltakaan aina vältytä.  Meiltä saat pakollisen liikennevakuutuksen ja vapaaehtoisen autovakuutuksen eli kaskon yrityksesi henkilö-, paketti- ja kuorma-autoille sekä muille ajoneuvoille.

Liikennevakuutus korvaa liikennevahingoista aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen vahingot. Yrityksesi ajoneuvon vahinkoihin voit varautua kaskolla, joka korvaa ajoneuvon vahinkoja silloin, kun ne ovat kuljettajan omaa syytä tai vahingon syyllisyys on epäselvä.

Ajoneuvovakuutuksella voit vakuuttaa esimerkiksi yrityksesi
  • henkilö-, paketti- ja kuorma-autot
  • perävaunut ja hinattavat laitteet
  • moottorikelkat ja mönkijät
  • työkoneet
  • muut moottoriajoneuvot.
Yrityksen ajoneuvovakuutus sopii yrityksesi autoille ja muille ajoneuvoille.

Helppo ja huoleton kattosopimus

Jos yritykselläsi on useita ajoneuvovakuutuksia, voi kattosopimus olla helpoin ja edullisin tapa pitää vakuutukset aina ajan tasalla. Kattosopimus eli ajoneuvovakuutusten hoitosopimus tarkoittaa, että huolehdimme yrityksesi ajoneuvovakuutusten ylläpidosta puolestasi.

Voimme esimerkiksi sopia vakuutusten laajuudesta tai automaattisista vakuutusturvan muutoksista ajoneuvojen ikääntyessä. Sopimus tarjoaa ennakoitavuutta vakuutusmaksuihin ja joustavat maksujärjestelyt yrityksesi toiveiden mukaisesti. 

Vuoden aikana joka kymmenes auto joutuu kolariin ja ammattiliikenteessä joka viides. Voit varmistaa yrityksesi ajoneuvovakuutusten jatkuvan voimassaolon tekemällä kanssamme vakuutusten hoitosopimuksen.

Petri Linna Vakuutuspäällikkö, OP

Kasko korvaa yrityksen ajoneuvojen vahinkoja

Kasko on vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus. Korvaamme yrityksesi ajoneuvon vahinkoja valitsemasi kaskon laajuuden mukaan.

Isokasko tuo turvaa kolaritilanteiden ja ilkivallan varalle, sekä sisältää kaikki Osakaskon turvat. Osakasko taas korvaa palo-, hirvi-, varkaus- ja oikeusturvavahinkoja sekä esimerkiksi hinauskustannuksia. Yrityksen yksityiskäyttöisille enintään 3-vuotiaille henkilöautoille voit valita myös Superkaskon, josta saat korvausta myös menetetyistä käyttöpäivistä. 

Räätälöimme kaskon yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaan. Yritysajoneuvon kaskon lisäturvista voit saada korvausta esimerkiksi lasin rikkoutumisesta, menetetyistä käyttöpäivistä tai vuokrakäytössä olevan ajoneuvon petoksesta aiheutuneesta menetyksestä.

Matkavakuutus

Ulkomailla liikennevahingon korvauskysymykset ratkaistaan yleensä kyseisen maan säännösten mukaan. Tällöin korvaussummat ja -käytännöt saattavat olla riittämättömiä. Suosittelemme, että kuljettajalla ja ajoneuvossa matkustavilla on myös riittävä matkavakuutus.


Green Card

Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuville matkoille kannattaa aina ottaa mukaan Green Card, joka todistaa liikennevakuutuksen voimassaolon. Vihreässä kortissa on lueteltu maat, joissa se on voimassa.

Tilaa Green Card A-Vakuutuksen sivuilta >

Varkausturva

Ennen matkaa kannattaa tarkistaa ajoneuvon varkausturvan voimassaolo ja omavastuut. Pohjoismaiden ulkopuolella ajoneuvoon kohdistuvissa vahingoissa omavastuu on kaksinkertainen.

Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa tai Moldovassa henkilöauton tai moottoripyörän vakuutusturva on voimassa vain, jos tästä on tehty erillinen sopimus. Jos sopimus on voimassa ja henkilöauto tai moottoripyörä varastetaan jossakin luetelluista maista, omavastuu on 20 prosenttia vahingon määrästä (kuitenkin vähintään 600 euroa).

Jos henkilöauto tai moottoripyörä varastetaan Virossa, Latviassa, Liettuassa tai Puolassa, omavastuu on 20 prosenttia vahingon määrästä (kuitenkin vähintään 600 euroa).

Op.fi-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti yrityksesi vakuutusasiat. Palvelussa voit esimerkiksi

  • ilmoittaa vahingosta ja seurata vahinkoilmoituksesi käsittelyä
  • tulostaa vakuutustodistuksen
  • tilata yritysajoneuvollesi Green Cardin

Näin saat verkkopalvelun käyttöösi:

  • Tee yrityksen verkkopalvelusopimus ja nimeä pääkäyttäjät.
  • Pääkäyttäjät lisäävät muut käyttäjät ja käyttöoikeudet verkkopalvelussa.

Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla OP:n verkkopalvelutunnuksilla, yrityspalvelutunnuksilla tai muun pankin verkkopankkitunnuksilla.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus tai A-Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.