Kolme henkeä keskustelee ikkunan ääressä.

Ryhmäeläkevakuutus

Kokonaisvaltaisempaa eläketurvaa henkilöstöllesi

Ryhmäeläkevakuutus on loistava keino täydentää henkilöstösi lakisääteistä eläketurvaa ja mahdollistaa joustava eläkkeelle siirtyminen. Se on arvostettu ja edullinen ratkaisu yrityksen johdon, avainryhmien tai koko henkilöstön sitouttamiseen ja palkitsemiseen.

Ryhmäeläke täydentää henkilöstösi lakisääteistä eläkettä ja turvaa eläkeajan taloudellisen toimeentulon. Se tuo turvaa elämän kriisitilanteisiin ja tarjoaa mahdollisuuden tuottavaan eläkesäästämiseen. Säästön kehitystä pystyy seuraamaan helposti verkkopalvelussamme.

Hyödyt yrityksellesi:

  • Taloudellisesti järkevä tapa kannustaa yrityksesi henkilöstöä
  • Parhaiden tuloksentekijöiden sitouttaminen helpottuu
  • Yrityksesi kilpailukyky uusia työntekijöitä rekrytoitaessa vahvistuu

Ryhmäeläkevakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy.

Ryhmäeläkevakuutus sopii kaikenkokoisille yrityksille, ja se on taloudellisesti järkevä tapa kannustaa yrityksesi henkilöstöä.
Leila Kosonen‚ Lisäeläkeasiantuntija, OP-Henkivakuutus
Lomakkeet Maksunjakoilmoitus, eläkehakemus

Maksunjakoilmoituksella voit ilmoittaa maksujen jakautumisesta sekä mahdollisista henkilömuutoksista vakuutuksessa.

Eläkehakemuksella voit hakea lisäetuihin perustuvaa eläkettä.

Vakuutusyhtiölaki edellyttää vakuutusyhtiötä julkaisemaan verkkosivuillaan yhtiön hallituksen hyväksymät kirjalliset lisäetujen jakamista koskevat tavoitteet. Tavoitteet koskevat niitä vakuutuksia, jotka vakuutusehtojen mukaan ovat oikeutettuja ylijäämän jakoon. Nämä vakuutukset ovat pääasiassa laskuperustekorkoisia säästö- ja eläkevakuutuksia sekä riskivakuutuksia. Vuosittain on kerrottava myös kuinka tavoitteet ovat toteutuneet ja esitettävä perustelut, mikäli tavoitteita ei ole saavutettu.