Ryhmätapaturmavakuutus_kuva_fysioterapiassa

Ryhmätapaturmavakuutus

Turvaa henkilöstösi vapaa-ajalla sattuvien tapaturmien varalta.
1

Laadukas hoito ja nopea työhön paluu

Pohjola Sairaalan ja muiden lääkärikumppaniemme avulla varmistamme asiantuntevan ja laadukkaan hoidon. Tapaturman sattuessa työntekijäsi pääsee nopeasti hoitoon ja kuntoutumaan.

2

Pohjola Terveysmestari palveluksessanne

Saat Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi, omahoito-ohjeet tai ohjauksen sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi. Ota yhteyttä puhelimitse tai chatissa.

3

Vakuutusmaksuun liittyvä etu

Vakuutusmaksu on pääsääntöisesti vakuutetulle veroton luontoisetu ja yritykselle vähennyskelpoinen kulu.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella varaudut yrityksesi henkilöriskeihin

Tapaturmia sattuu yleisimmin vapaa-ajalla tutuissa paikoissa kuten kotona tai vaikka lenkkipolulla. Liukastumiset, kaatumiset ja muut vapaa-ajan loukkaantumiset aiheuttavat suuren osan myös poissaoloista yrityksissä. Työnantajana tai tilaisuuksien järjestäjänä sinun kannattaa laajentaa työntekijöiden ja talkootyöhön osallistuvien henkilöiden henkilöturvaa tapaturmien varalle myös vapaa-ajalle.

Jos työntekijäsi loukkaantuu esimerkiksi pihaa haravoidessa tai vapaaehtoistyössä on tärkeää, että hän pääsee nopeasti hoitoon. Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen turvin voi hakeutua suoraan Pohjola Sairaalaan tai muulle lääkärikumppanillemme, joissa huippuasiantuntijat ovat sitoutuneet ripeään ja laadukkaaseen hoitoon vaativissakin toimenpiteissä. Kun toipuminen tapahtuu mahdollisimman joutuisasti, loukkaantuneen henkilön poissaolot ja niiden kustannukset vähenevät.

Vapaa-ajan tapaturmista aiheutuvat poissaolot lyhenevät, kun työntekijän hoitoon pääsy ja kuntoutus nopeutuvat sujuvan hoitoketjun avulla.
Ryhmätapaturmavavakuutus_kuva_nainen_koira

Monien käyttötarkoituksien vakuutus

OP:n Ryhmätapaturmavakuutus on vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka sopii moniin eri käyttötarpeisiin ja on räätälöitävissä tarpeesi mukaan.

Voit ottaa vakuutuksen koko henkilöstöllesi, sovitulle ryhmälle tai yksilöllisenä vakuutuksena nimetylle henkilölle vapaa-ajalle tai täysaikaisesti, jolloin turva on voimassa 24/7. Ryhmätapaturmavakuutus on myös erinomainen lisäturva niille yrityksesi henkilöille, jotka tekevät etätyötä.

Henkilöstösi lisäksi voit vakuuttaa yrityksesi vierailijoita, talkootyöntekijöitä tai leireille, retkille ja harrastustoimintaan osallistujia. Vakuutus voidaan tehdä yhdelle tai useammalle vakuutettavalle jatkuvana tai määräaikaisena sopimuksena, esimerkiksi tietylle ajalle tai tiettyä tapahtumaa varten. Ryhmätapaturmavakuutuksemme sopii myös kouluille, oppilaitoksille ja päiväkodeille.

Mitä vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvaa?

Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen vakuutusturvat ja -määrät ovat valittavissa joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Ryhmätapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, joten se korvaa myös ulkomailla sattuneiden tapaturmien hoitokuluja.

Ryhmätapaturmavakuutukseen valittavissa olevat turvat

  • Hoitoturvasta korvataan tapaturman hoitokuluja.
  • Päivärahaturva turvaa lyhytaikaisen työkyvyttömyyden ansionmenetystä.
  • Invaliditeettiturvasta maksetaan kertakorvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta.
  • Kuolinturvasta maksetaan omaisille kertakorvaus vakuutetun tapaturmaisen kuoleman seurauksena.

Vakuutusturva on voimassa kuntoliikunnassa. Osaan turvista liittyy kuitenkin vakuutusehtojen mukai­nen urheilurajoitus. Urheilurajoitus koskee kilpaurheilua, sen harjoit­telua sekä tiettyjä riskialttiita harrastuksia. Turvan voi laajentaa lisämaksusta kattamaan myös riskialttiita urheilulajeja.

Lue lisää korvauksista Ryhmätapaturmavakuutuksen tuoteoppaasta ja vakuutusehdoista.

Uudenlainen älykäs vahinkoilmoitus mahdollistaa vahingon ilmoittamisen helposti ja turvallisesti OP-verkkopalvelussa ilman hankalien paperilomakkeiden täyttämistä ja arkistoimista.

Jouko Kiuru Kehityspäällikkö, OP

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus tai A-Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.