Terveysturva_kuva_nainen

Terveysturva

Sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja sujuvan hoitoketjun sekä lyhennät sairauspoissaoloja.
1

Hyvä hoito ja nopea työhön paluu

Terveysturvan avulla ylläpidät henkilöstösi terveyttä ja työhyvinvointia. Pohjola Sairaalan ja muiden lääkärikumppanimme avulla varmistamme oikea-aikaisen ja laadukkaan sairaanhoidon.

2

Merkittävä henkilöstöetu

Voit vakuuttaa työssä olevan henkilöstösi terveydentilasta riippumatta, sillä vakuutus kattaa myös olemassa olevat sairaudet. Se sitouttaa työntekijöitäsi yritykseen ja on myös rekrytointivaltti.

3

Pohjola Terveysmestari palveluksessanne

Saat Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi, omahoito-ohjeet tai ohjauksen sopivaan lääkärihoitoon. Ota yhteyttä puhelimitse tai chatissa.

Laadukasta ja nopeaa hoitoa sairauskuluvakuutuksen turvin

Terveysturva on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus, jolla voit täydentää yrittäjän ja henkilöstön lakisääteistä vakuutusturvaa sekä työterveyshuollon palveluita. Vakuutuksella mahdollistat parhaan mahdollisen hoidon koko henkilöstöllesi. Vakuutus kattaa sairastumisen tai loukkaantumisen aiheuttamia tutkimus- ja hoitokuluja Suomessa.

Yrittäjän ja työntekijän työpanos on usein niin tärkeä, että lyhytkin poissaolo aiheuttaa yritykselle merkittäviä kustannuksia. Sujuvaan hoitoketjuun kannattaa siis panostaa. Jos työntekijäsi sairastuu, hän pääsee vakuutuksen turvin nopeasti hyvään hoitoon. Työkyky palautuu nopeammin ja sairasloma lyhenee, kun pitkät jonotukset tutkimuksiin ja leikkauksiin voidaan välttää. Vähentyneet sairauspoissalot tarkoittavat yrityksellesi kustannussäästöjä ja tarkempaa budjetointia.

Kattava sairauskuluvakuutus on etu, jota henkilöstösikin arvostaa. Se on erinomainen tapa palkita ja sitouttaa työntekijöitä sekä luoda positiivista työnantajamielikuvaa. Parannat myös yrityksesi mahdollisuutta kilpailla ammattitaitoisista työntekijöistä. Lisäksi Terveysturva on pääsääntöisesti veroton luontaisetu.

Työntekijän sairauspoissaolo maksaa yrityksellesi arviolta 350 euroa päivässä.
Terveysturva_kuva2_juoksumatolla

Yrityksesi tarpeisiin sopiva sairauskuluvakuutus

Terveysturva sopii kaikenlaisille yrityksille koosta riippumatta. Tarjoamme neljää eri vaihtoehtoa, joista voit vapaasti valita tarpeisiisi sopivimman.

  • Super Terveysturvassa on kaikista laajin vakuutusturva, joka korvaa tutkimusten, hoitojen, leikkausten sekä kattavan fysioterapian lisäksi myös lääkkeet. Hoitolaitokset ja apteekit laskuttavat kulut suoraan OP:lta.
  • Ekstra Terveysturva mahdollistaa pääsyn suoraan yleis- tai erikoislääkärille ilman työterveyshuollossa käyntiä. Vakuutuksen piiriin kuuluvat tutkimukset, hoidot ja leikkaukset. Vakuutuksessa on vakuutuskausikohtainen omavastuu.
  • Laaja Terveysturva on täydellinen työterveyshuollon sairaanhoitopalveluita täydentävä ratkaisu. Työterveyslääkärin lähetteellä pääset erikoislääkärille Pohjola Sairaalaan tai muille lääkärikumppaneillemme. Vakuutus kattaa erikoislääkärin tekemät ja määräämät tutkimukset, hoidot ja leikkaukset. Fysioterapiaa korvataan myös vaihtoehtona leikkaushoidolle.
  • Perus Terveysturvalla voit varautua työkykyä uhkaaviin pitkiin poissaoloihin. Vakuutus korvaa leikkauksien ja nimettyjen vakavien sairauksien aiheuttamia tutkimus- ja hoitokuluja. Leikkausturvasta korvataan lääkärikumppanimme tekemät leikkaukset ja sen välittömät kulut. Vakavan sairauden hoitokuluturva korvaa diagnoosin jälkeen lääkärin määräämiä syövän, sydäninfarktin, aivohalvauksen tai Ms-taudin hoito- ja tutkimuskuluja.

Tukea terveyden ja työkyvyn ylläpitoon monipuolisilla terapiapalveluilla

Kelan sairauspoissaolotilastojen mukaan työntekijöiden työkykyä uhkaavat erilaiset tuki- ja liikuntaelin- sekä mielenterveyden sairaudet.

Perus-, Ekstra- ja Laaja Terveysturva tarjoavat ainutlaatuiset terapiamahdollisuudet. Tavoitteenamme on tukea sekä yrittäjän että työntekijän terveyttä ja hyvinvointia sekä edistää toimintakykyä kunkin omien voimavarojen mukaan.

Psykoterapeutin antama psykoterapia auttaa ennalta ehkäisemään mielenterveyden sairauksia. Lisäksi vakavan sairauden yhteydessä korvaamme vakuutetulle fysioterapiaa, psykoterapiaa, neuropsykoterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa korkeintaan 20 hoitokertaa kutakin. Polven ja olkapään vammoissa ja sairauksissa korvaamme fysioterapian kuluja leikkaushoidon sijaan.

Saat yrityksellesi Digitaalisen vakuutuskortin!

Terveysturvaan sisältyy Digitaalinen vakuutuskortti, jota henkilöstösi voi käyttää puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Vakuutuskortista vakuutettu löytää nopeasti tiedot vakuutusturvastaan sekä selkeät toimintaohjeet loukkaantumisen ja sairastumisen varalta. Tutustu!

90% lyhytaikaisista poissaoloista johtuu sairauksista eikä tapaturmista. Tapaturmavammoistakin monet ovat sairausperäisiä kuten rappeumat ja kulumat, joten Terveysturvalla varmistat myös niiden tehokkaan hoidon.

Yrityksen tulee ilmoittaa Terveysturvalla vakuutettujen työntekijöiden tiedot ja niissä tapahtuvat muutokset OP:lle.

Haluamme tehdä yrityksesi vakuutusten hallinnoinnista mahdollisimman vaivatonta. Op.fi-palvelun Vakuutukset -osiossa ilmoitat kätevästi Terveysturvalla vakuutettujen muuttuneet tiedot.

Lue lisää sairauskuluvakuutuksen verotuksesta Verohallinnon sivuilta.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus tai A-Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.