Terveysturva-kuva

Terveysturva

Nopeasti hoitoon sairauden yllättäessä

Työntekijäsi ja sinä yrittäjänä olette yrityksesi tärkeintä pääomaa. Terveysturva auttaa yritystäsi ylläpitämään työntekijöiden työkykyä henkilöstön terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimalla. Sen avulla voit myös sitouttaa ja palkita yrityksesi henkilöstöä sekä ehkäistä ennenaikaista eläköitymistä.

Nopea hoito edesauttaa työkyvyn palautumista

Terveysturvalla täydennät työterveyshuollon sairaanhoitopalveluita ja varmistat sekä nopean ja laadukkaan hoidon että sujuvan hoitokulujen korvaamisen. Pohjola Terveys ja muut lääkärikumppanimme ovat sitoutuneet nopeaan hoitoon vaativissakin toimenpiteissä, jotta loukkaantuneen tai sairastuneen työntekijän työkyky saadaan palautettua mahdollisimman pian.

Ilmoita henkilöstömuutoksista verkkopalvelussa

Nyt voit ilmoittaa henkilöstömuutokset helposti ja nopeasti uudistetussa verkkopalvelussa. Jos yritykselläsi on henkilöstölle Terveysturva-vakuutus, päivitä vakuutettujen työntekijöiden tiedot verkkopalvelun Vakuutukset-osiossa.

Työntekijän sairauspoissaolo maksaa yritykselle arviolta 350 euroa päivässä. Terveysturvan avulla yrityksesi voi nopeuttaa töihin paluuta ja vaikuttaa näin sairauspoissaolopäivien lukumäärään.

Erja Ahlfors-Elomaa‚ vakuutuspäällikkö, OP

Perus Terveysturva

Perus Terveysturvalla yrityksesi voi varautua työkykyä uhkaaviin pitkiin sairauspoissaoloihin, jotka johtuvat leikkauksista toipumisista tai vakavien sairauksien hoitojaksoista. Leikkausturva korvaa erikoislääkärien tekemän tai määräämän leikkauksen ja sen välittömät kulut. Vakavien sairauksien hoitokuluturva korvaa lääkärin tekemät tai määräämät tutkimukset ja hoidot.

Laaja Terveysturva

Laaja Terveysturva tarjoaa yrityksellesi tehokkaan tavan työterveyshuollon täydentämiseen Pohjola Terveyden ja muiden lääkärikumppaniemme avulla. Vakuutus korvaa erikoislääkärin tekemät ja määräämät tutkimukset ja hoidot, mukaan lukien leikkaukset.

Ekstra Terveysturva

Ekstra Terveysturva sopii yrityksellesi, jos haluat taata henkilöstöllesi heti saatavissa olevan hoidon ilman työterveyshuollossa käyntiä. Hoitokuluturva korvaa yleis- ja erikoislääkärin tekemät ja määräämät tutkimukset ja hoidot, mukaan lukien leikkaukset.

Super Terveysturva

Super Terveysturva varmistaa yrityksesi työntekijälle nopean hoidon sairauden tai tapaturman sattuessa mihin kellon aikaan tahansa valitsemallasi lääkäriasemalla. Hoitokuluturva korvaa yleis- ja erikoislääkärin tekemät ja määräämät tutkimukset ja hoidot, mukaan lukien leikkaukset.

Sairastuessasi tai loukkaantuessasi toimi näin:

1) Hakeudu turvasi laajuudesta riippuen joko työterveyshuoltoosi, Pohjola Terveyteen tai muulle lääkärikumppanillemme.

2) Lääkärikumppanimme laskuttavat hoitokulut suoraan OPlta ja pyytävät tarvittavan maksusitoumuksen korvauspalvelustamme.

  • Jos maksat hoitokulut itse, hae korvausta erikseen vahinkoilmoituksella.

3) Korvauspalvelumme käsittelee korvaushakemuksen ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

 

Yrityksesi työntekijät saavat kumppaneiltamme laadukasta, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua tapaturmien ja sairauksien hoidossa. Nopea hoitoketju takaa, että loukkaantunut tai sairastunut työntekijä saadaan takaisin työkykyiseksi mahdollisimman nopeasti, jolloin yrityksesi välttyy ylimääräisiltä poissaolokustannuksilta.

Tapaturman sattuessa tai sairauden ilmetessä suosittelemme hakeutumaan hoitoon Pohjola Terveyteen tai toiselle lääkärikumppanillemme.