Mies katsoo matkapuhelinta

Tervetuloa yritysasiakkaaksi

Meiltä saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat monipuoliset pankki-, vakuutus- ja varallisuudenhoitopalvelut sekä uutena terveys- ja hyvinvointipalvelut.

Yrityksen perustamiseen ja kasvun eri vaiheisiin liittyy monia erilaisia valintoja ja vaihtoehtoja. OPlta saat käyttöösi juuri sinun yrityksellesi sopivat finanssiratkaisut ja hyvinvointipalvelut. Haluamme olla mukana tukemassa yritystoimintaasi sen jokaisessa kehitysvaiheessa.

Tarjoamme osaamisemme yrityksesi liiketoiminnan tueksi, liittyipä se sitten rahoitukseen, maksuliikkeeseen, kassanhallintaan, riskienhallintaan, henkilöstön hyvinvointiin tai kansainvälistymiseen. Päätöksentekomme tapahtuu paikallisesti, lähellä sinua. Meillä voit myös yhdistää sujuvasti oman ja yrityksesi asioinnin.

Kansainvälinen

Yhä useammalla suomalaisyrityksellä on liiketoimintaa ja kauppakumppaneita ulkomailla. Tuemme yrityksesi liiketoimintaa Suomessa ja ulkomailla kattavien ulkomaanpalveluidemme ja luotettavan kumppaniverkostomme avulla.

Lue lisää kansainvälisistä palveluistamme

Euroopan vahvin pankki

Talousmedia Bloomberg arvioi OP Ryhmän heinäkuussa 2015 Euroopan vahvimmaksi pankiksi. Maailmanlaajuisella tasolla OP Ryhmä sijoittui kahdeksannelle sijalle, ja oli ainoa eurooppalainen pankki kymmenen parhaan joukossa. Osuustoiminnallisista pankeista OP Ryhmä oli kolmanneksi vahvin.

Kiinnostuitko?

Rakennamme yhdessä sinulle ja yrityksellesi sopivan kokonaisuuden. Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntijallemme!