Sairaankuljetuksen vakuutukset sisältävät myös kuvassa näkyvän hälytysajoneuvon vakuutukset.

Sairaankuljetuksen vakuutukset

Sairaankuljetusalalla tarvitaan monipuolisia vakuutuksia sekä ajoneuvojen että henkilöstön turvaksi osana riskienhallintaa. Asiantuntijamme ovat tukenasi oikeanlaisen kokonaisuuden rakentamisessa.

Suojaa ambulanssi riittävillä vakuutuksilla

Hyvin varustettu ambulanssi on arvokas investointi ja se kannattaa turvata riittävillä vakuutuksilla. Sairaankuljetuksen tarpeet huomioiva Ammattiliikenne-extra-vakuutus tuo turvaa ambulanssissa olevalle irtaimelle omaisuudelle sekä esimerkiksi sairaanhoitopiirin tai sairaalan omistamalle vieraalle omaisuudelle. Itse ambulanssin voit vakuuttaa kattavasti ajoneuvovakuutuksella.

Huolehdi itsesi ja työntekijöidesi työkyvystä

Sairaanhoitoalalla työ on joka päivä täynnä yllätyksiä. Välillä eteen voi tulla tilanne, joka vaikuttaa työntekijöidesi hyvinvointiin.  Ammattiliikenne-extra-vakuutukseen kuuluva kriisiapuvakuutus antaa turvaa ennalta-arvaamattomien kriisitilanteiden varalle ja korvaa muun muassa akuutin kriisiterapian.

Sairaankuljetuksessa kannattaa varautua myös yllättäviin tapaturmiin riittävällä vakuutusturvalla, jotta työntekijöiden työkyky saadaan palautettua mahdollisimman nopeasti. Lakisääteisen työtapaturmavakuutuksen lisäksi suosittelemme, että vakuutat itsesi ja työntekijäsi Terveysturvalla. Terveysturvan ottaminen on helppoa, koska saat sen Suomen Sairaankuljetusliiton jäsenenä ilman terveysselvitystä. Muista turvata yrityksesi toiminta myös potilasvakuutuksella, joka korvaa sairaanhoidon yhteydessä potilaalle aiheutuneita henkilövahinkoja.

Nainen hymyilee ulkona, kun potilasvakuutus on turvana.
Potilasvakuutus
Kattaa hoitotoimenpiteiden yhteydessä potilaalle aiheutuneita henkilövahinkoja.
Nainen selaa tietokonetta hymyillen, sillä hänellä on työtapaturmavakuutus turvanaan.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.