” ”

Digitaalinen vakuutuskortti

Koostaa työntekijän tärkeimmät vakuutusturvat yhteen paikkaan ja ohjeistaa työntekijää sairauden tai tapaturman sattuessa
1

Toipuminen ja työhönpaluu nopeutuu

Sairaus- ja tapaturmatilanteissa työntekijä ohjautuu heti sopivimmalle lääkärikumppaneille ja vakuutuksen piiriin kuuluvaan hoitoon.

2

Ohjeet ja tiedot helposti työntekijälle

Työntekijän lääkärissäkäynti helpottuu, kun vakuutuskortissa ohjeet ja vakuutustiedot ovat helposti nähtävillä.

3

Pohjola Vakuutuksen asiakasetu

Kun yritykselläsi on henkilövakuutus, saat digitaalisen vakuutuskortin käyttöösi maksutta.

Työntekijöille helposti tietoa vakuutuksista ja ohjeet lääkäriin

Sairaus- ja tapaturmatilanteissa työntekijä löytää vakuutuskortista vaivattomasti työnantajan ohjeet tilanteeseen liittyen. Vakuutuskortista löytyy myös vakuutustiedot näytettäväksi lääkäriasemalla laskutusta varten. Toipuminen ja työhön paluu nopeutuu, koska sairaus- ja tapaturmatilanteissa työntekijä pääsee nopeasti oikeaan paikkaan hoidettavaksi. 

Digitaalinen vakuutuskortti on tarkoitettu Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaiden henkilöstölle, jolle työnantaja on ottanut esimerkiksi työtapaturmavakuutuksen tai Terveysturvan. Digitaalinen vakuutuskortti kulkee aina puhelimessa mukana, kunhan linkki on tallessa.

Miten saan digitaalisen vakuutuskortin käyttöön?

Ohjeet työnantajalle

  1. Digitaalisen vakuutuskortin käyttöönotto tapahtuu op.fi-palvelussa, johon voit kirjautua kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Kortin luominen edellyttää verkkopalvelun henkilövakuutusvaltuuksia. Kun olet kirjautunut vakuutusten verkkopalveluun, klikkaa Vakuutukset ja vahingot -osiossa Digitaalinen vakuutuskortti -linkkiä. Jos yritykselläsi on henkilöstölle Terveysturva-vakuutus, varmista, että työntekijöiden tiedot ovat ajan tasalla ennen kuin lähdet tekemään vakuutuskorttia. Muutokset voit tehdä helposti verkkopalvelussa Vakuutukset-sivulla.
  2. Digitaaliselle vakuutuskortille on valmiiksi valittuna tietyt vakuutukset. Voit muokata ja lisätä voimassaolevia vakuutuksia ja voit myös antaa omia ohjeita, esimerkiksi sairauspoissaolosta ilmoittamiseen.
  3. Kun olet julkaissut kortin, muodostuu sille linkki, jonka voit jakaa työntekijöillesi esimerkiksi sähköpostilla, tekstiviestillä tai intranetissä.

Tämän sivun lopussa on valmiiksi laadittu viestipohja, jota voit halutessasi käyttää, kun jaat linkin korttiin työntekijöillesi.

Ohjeet työntekijälle

  1. Avaa työnantajaltasi saamasi digitaalisen vakuutuskortin linkki puhelimellasi, jos olet saanut sen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Jos linkki on intranetissä, lähetä se ensin itsellesi sähköpostiin, joka sinulla on käytössä puhelimessasi.
  2. Tallenna linkki puhelimesi selaimen kirjanmerkkeihin tai kotivalikkoon. Vakuutuskortti on sivusto, joka avautuu puhelimesi Internet-selaimeen.
  3. Kun sairastut tai loukkaannut, lue tilanteeseesi liittyvät ohjeet ja toimi niiden mukaisesti. Pääset nopeasti hyvään hoitoon ja toivut nopeasti takaisin arkeen.
  4. Digitaalisesta vakuutuskortista näet työnantajasi tarjoamien henkilövakuutusten tiedot, jotka tulee näyttää lääkärissä käydessä laskutusta varten.

 

” ”
Pohjola Riskienhallintapalvelu
Koko työyhteisön käyttöön tarkoitettu työväline, jolla parannat työturvallisuutta ja nopeutat tiedonkulkua.
Nainen laittaa pyöräilykypärää päähänsä ja on huoleton, koska hänellä on työtapaturmavakuutus.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
Silmälasipäinen nainen nauraa huolettomasti, tietäen että terveysturva ylläpitää työhyvinvointia.
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.

Hei,

työtapaturmavakuutuksemme on Pohjola Vakuutuksessa. Vakuutuksen käyttöä varten on vakuutuskortti, jota voit käyttää sähköisenä puhelimesi kautta. Tässä sinulle linkki vakuutuskorttiin: [lisää tähän yrityksen oman vakuutuskortin linkki]. Tallenna kortin linkki puhelimesi kirjanmerkkeihin tai kotivalikkoon.

Käytä vakuutuskorttia, jos sairastut tai loukkaannut. Saat sieltä helposti ohjeet, minne menet lääkäriin ja tiedon mitä vakuutus korvaa. Näytä lääkärissä vakuutuskortista vakuutuksen tiedot laskutusta varten.

[Voit lisätä viestiin myös tämän, jos yrityksellä on vapaaehtoisia henkilövakuutuksia.] Vakuutuskortista näet myös muut henkilövakuutukset, kuten Terveysturva-hoitokuluvakuutuksen, joka korvaa sairauksista aiheutuneita kuluja. Tarkemmat tiedot korvauksista näet myös vakuutuskortista.

Tallenna linkki puhelimeesi ja tutustu vakuutuskorttiin.

Lisätietoa vakuutuskortista löydät osoitteesta op.fi/digivakuutuskortti.