” ”

Pohjola Vakuutuksen ja Ilmarisen yhteistyö helpottaa elämääsi

Voit hoitaa kaikki yrittäjän ja yrityksen vakuutusasiat kerralla kuntoon. Pohjola Vakuutuksen ja Ilmarisen yhteistyö sujuvoittaa arkeasi, jotta sinä voit keskittyä yritykseesi.

Kaikki kerralla kuntoon

Saat kaikki tarvittavat lakisääteiset vakuutukset ja lisäturvaa tuovat vapaaehtoiset vakuutukset. 

Vakautta arkeen

Palvelemme sekä yksinyrittäjiä että työllistäviä yrityksiä. Haluamme yhdessä varmistaa, että yrityksesi tekee hyvää tulosta.

Ennaltaehkäisemme ongelmia yhdessä

Autamme riskien tunnistamisessa ja työkyvyn ylläpitämisessä. Vahingon sattuessa toimimme mutkattomasti. 

Säästät aikaa ja rahaa hoitamalla kaikki vakuutusasiat kerralla kuntoon

Yhteisenä tavoitteenamme on auttaa asiakasyrityksiä tekemään parempaa tulosta, kertovat Pohjola Vakuutuksen myyntijohtaja Juho Laine ja Ilmarisen asiakaspäällikkö Toni Savela.

– OP:n ja Ilmarisen yhteinen tekeminen on jokapäiväistä, ja kaikkia asiakkuuksia johdetaan kokonaisuutena. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaille markkinoiden laajimman palveluvalikoiman saman katon alta, Pohjola Vakuutuksen myyntijohtaja Juho Laine tiivistää yhteistyön hyödyt asiakkaille.

Työeläkevakuuttaminen, rahoituksen hankkiminen ja vahinkovakuuttaminen eivät ole kovinkaan monen yrityksen ydinbisnestä. Yhdessä varmistamme, että saat hoidettua asiasi helposti ja sujuvasti. Samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. Yrittäjän tärkeimpiä lakisääteisiä vakuutuksia ovat YEL ja TyEL. 

Tarjoamme sinulle vaivatonta digiasiointia ja laajat pankkipalvelut. Pohjola Vakuutus ja Ilmarinen ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosia. Yhteisenä tavoitteenamme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään.

– Ratkaisumyynnissä kaikki hyöty pitää pystyä osoittamaan rahallisena, esimerkiksi liikevaihdon kasvuna, tuloksen parantumisena tai yrityksen riskien vähenemisenä, Laine sanoo.

Tuomme vakautta yrittäjän ja työnantajan arkeen

Palvelemme yhdessä sekä yrittäjiä että työnantajia. Haluamme tuoda vakautta yrityksesi arkeen, tarjota kattavan turvan ja auttaa saumattomasti, jos jotakin yllättävää tapahtuu. Autamme sinua yrityksesi kaikissa käänteissä. 

– Riskien kartoituksen ja tunnistamisen sekä ratkaisujen löytämisen jälkeen asiakas lopulta päättää, mihin varaudutaan ja millä laajuudella. Kaiken tämän perustana on luottamus, joka syntyy yrityksen ja sen liiketoiminnan tuntemisesta ja arjessa auttamisesta, Laine sanoo.

Yhteistyön ansiosta voimme reagoida nopeasti, kun yrityksesi tilanne muuttuu. 

– Kun asiakas ottaa kaikki palvelut saman katon alta, viesti kulkee nopeasti ja asiat hoituvat varmasti, Savela kertoo.

Tuemme työssä jaksamista ja ennaltaehkäisemme ongelmia

Kumppanimme Ilmarinen tarjoaa kattavat työkykypalvelut. Yhdessä haluamme varmistaa sen, että yrityksessäsi voidaan hyvin. Tunnistamme riskit, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaan.

Tarjoamme sinulle työkaluja ja palveluita, joiden avulla parantaa työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia sekä ehkäistä työuupumista ja työkyvyttömyyttä.  

Kiireisessä arjessa vain harva yritys ehtii hoitaa kaiken itsenäisesti.

– Työeläkevakuuttaminen, rahoituksen hankkiminen ja vahinkovakuuttaminen eivät ole kovinkaan monen yrityksen ydinbisnestä. Yhteistyöllä varmistamme sen, että asiakkaat saavat hoidettua asiansa helposti ja sujuvasti luotettavien toimijoiden kanssa, Savela kertoo.

Hyvinvointi näkyy yrityksesi tuloksessa. Yhä useampi työntekijä on huolissaan työkyvystään ja moni arvioi, ettei jaksa nykyisessä työssään eläkeikään saakka. Haluamme auttaa työkyvyn ylläpitämisessä, jotta yrityksesi toiminta ei vaarannu. 

Nainen hymyilee, koska yel-vakuutus turvaa eläkkeen.
YEL-vakuutus
YEL-vakuutus on toimeentulosi perusta, kun siirryt eläkkeelle tai tarvitset sosiaaliturvaa.
Nainen etätöissä yrittäjän tapaturmavakuutus turvana.
Yrittäjän tapaturmavakuutus
Pääset nopeasti hyvään hoitoon ja voit keskittyä paranemiseen ilman huolta lääkärikuluista.
Kaksi naista tutkii pöydällä olevia materiaaleja ja keskustelee TyEListä, lakisääteisestä työeläkevakuutuksesta työntekijälle.
TyEL eli lakisääteinen työeläkevakuutus työntekijälle
TyEL-vakuutus on yksi yrittäjän pakollisista vakuutuksista.
Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.