Nainen istuu kahvilan terassilla huolettomasti Terveysturva turvanaan.

Terveysturva

Terveysturvalla varmistat itsellesi ja työntekijöillesi laadukkaan hoidon ja sujuvan hoitoketjun.

Hyvä hoito ja nopea työhön paluu

Yrittäjän ja työntekijän terveysvakuutuksen avulla ylläpidät henkilöstön terveyttä ja työhyvinvointia. Lääkärikumppaniemme avulla varmistamme oikea-aikaisen ja laadukkaan sairaanhoidon.

Hoitokuluvakuutus, joka kattaa myös olemassa olevat sairaudet

Voit vakuuttaa työssä olevan henkilöstösi terveydentilasta riippumatta, sillä vakuutus kattaa myös olemassa olevat sairaudet. Se sitouttaa työntekijöitäsi yritykseen ja on myös rekrytointivaltti.

Saumatonta terveydenhuollon yhteistyötä

Vakuutus mahdollistaa käyttöösi erikoissaanhoidon palveluita, mikä täydentää työnantajan tarjoamaa työterveyshuoltoa. Yhteistyön ansiosta työterveys pysyy tietoisena hoidon kulusta ja voi tarvittaessa arvioida työkykyä ja huomioida siihen soveltuvia työtehtäviä tai työn kevennyksiä.

Sujuvaa hoitoa ilman korvaushakemusta

Lääkärikumppaneillamme asioidessaan työntekijän ei tarvitse huolehtia maksuista eikä tehdä vahinkoilmoitusta hoitokäynnin yhteydessä, vaan kumppani laskuttaa suoraan Pohjola Vakuutusta.

Varmista itsellesi ja työntekijöillesi laadukas hoito laajalla Terveysturvavakuutuksella

Terveysturva on vapaaehtoinen yrityksen sairauskuluvakuutus, jolla voit täydentää yrittäjän ja henkilöstön lakisääteistä vakuutusturvaa sekä työterveyshuollon palveluita. Vakuutuksella mahdollistat parhaan mahdollisen hoidon koko henkilöstöllesi. Se kattaa sairastumisen tai loukkaantumisen aiheuttamia tutkimus- ja hoitokuluja Suomessa.

Yrittäjän ja työntekijän työpanos on usein niin tärkeä, että lyhytkin poissaolo aiheuttaa yritykselle merkittäviä kustannuksia. Sujuvaan hoitoketjuun kannattaa siis panostaa. Jos työntekijäsi sairastuu, hän pääsee yrityksen terveysvakuutuksen turvin nopeasti hyvään hoitoon. Työkyky palautuu nopeammin ja sairasloma lyhenee, kun pitkät jonotukset tutkimuksiin ja leikkauksiin voidaan välttää. Vähentyneet sairauspoissaolot tuovat kustannussäästöjä, joten terveysvakuutuksesta yritykselle on hyötyä.

Terveysturva on erinomainen tapa sitouttaa työntekijöitä ja luoda positiivista työnantajamielikuvaa. Vakuutus on myös pääsääntöisesti veroton luontaisetu.

Digitaaliset vakuutus­palvelumme käytössäsi

Kun otat hoitokuluvakuutuksen työntekijöille Pohjola Vakuutuksesta, saat käyttöösi useita digitaalisia palveluita, jotka helpottavat vakuutus­asioidesi hoitamista ja sujuvoittavat työtäsi. Tutustu näihin alla. Lue lisää myös muista digipalveluista yrityksille

Työntekijän vakuutuskortti

Työntekijän vakuutus­kortti

Vakuutus­tiedot ja ohjeet helposti työn­tekijälle

Jos työn­tekijä sairastuu tai loukkaantuu, saa hän vakuutus­kortista tiedot mitä työn­antajan vakuutus korvaa ja mihin mennä lääkäriin. Lääkärissä kulut laskutetaan vakuutuksesta, kun korttia näytetään ilmoittautumisen yhteydessä.
Lue lisää Työntekijän vakuutuskortista

Yrityksesi tarpeisiin sopiva sairauskuluvakuutus

Yrittäjän ja työntekijöiden terveysvakuutus sopii kaikenlaisille yrityksille koosta riippumatta. Tarjoamme neljää eri vaihtoehtoa, joista voit vapaasti valita tarpeisiisi sopivimman hoitokuluvakuutuksen yrityksesi työntekijöille.

Valitse palvelutaso (1/4)

Perus

Laaja

Ekstra

Super

Täydentää työ­terveys­huolto­sopimustasi        
Myönnetään ilman terveys­tietoja        
Työntekijän vakuutus­kortti        
Leikkaukset lääkäri­kumppaneillamme        
Leikkauksesta toipumisen vaatima fysio­terapia        
Erikois­lääkärin tutkimukset ja hoidot        
Suora pääsy hoitavalle yleis- tai erikois­lääkärille        
Lääkärin määräämä fysio­terapia        
Hoito­laitos vapaasti valittavissasi        
Lääkkeet        
  • Super Terveysturvassa on kaikista laajin vakuutusturva, joka korvaa tutkimusten, hoitojen, leikkausten sekä kattavan fysioterapian lisäksi myös lääkkeet. Hoitolaitokset ja apteekit laskuttavat kulut suoraan Pohjola Vakuutukselta.
  • Ekstra Terveysturva mahdollistaa pääsyn suoraan yleis- tai erikoislääkärille ilman työterveyshuollossa käyntiä. Vakuutuksen piiriin kuuluvat tutkimukset, hoidot ja leikkaukset. Ekstra Terveysturvassa on vakuutuskausikohtainen omavastuu.
  • Laaja Terveysturva on täydellinen työterveyshuollon sairaanhoitopalveluita täydentävä ratkaisu. Työterveyslääkärin lähetteellä pääset erikoislääkärille lääkärikumppaneillemme. Vakuutus kattaa erikoislääkärin tekemät ja määräämät tutkimukset, hoidot ja leikkaukset. Fysioterapiaa korvataan myös vaihtoehtona leikkaushoidolle polven tai olkapään sairauksissa ja vammoissa. Laajassa Terveysturvassa ei ole omavastuuta.
  • Perus Terveysturvalla voit varautua työkykyä uhkaaviin pitkiin poissaoloihin. Vakuutus korvaa leikkauksien ja nimettyjen vakavien sairauksien aiheuttamia tutkimus- ja hoitokuluja. Leikkausturvasta korvataan lääkärikumppanimme tekemät leikkaukset ja sen välittömät kulut. Vakavan sairauden hoitokuluturva korvaa diagnoosin jälkeen lääkärin määräämiä syövän, sydäninfarktin, aivohalvauksen tai Ms-taudin hoito- ja tutkimuskuluja.

90% lyhytaikaisista poissaoloista johtuu sairauksista eikä tapaturmista. Lisäksi tapaturmavammoista suuri osa on sairausperäisiä, joten yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat myös niiden tehokkaan hoidon.

Tukea terveyden ja työkyvyn ylläpitoon monipuolisilla terapiapalveluilla

Kelan sairauspoissaolotilastojen mukaan työntekijöiden työkykyä uhkaavat erilaiset tuki- ja liikuntaelin- sekä mielenterveyden sairaudet.

Perus-, Laaja- ja Ekstra Terveysturva tarjoavat ainutlaatuiset terapiamahdollisuudet. Tavoitteenamme on tukea sekä yrittäjän että työntekijän terveyttä ja hyvinvointia sekä edistää toimintakykyä kunkin omien voimavarojen mukaan.

Terveysturvan sisältämä psykoterapia auttaa mielenterveyden sairauksien hoidossa. Vakavan sairauden yhteydessä korvaamme vakuutetulle fysioterapiaa, psykoterapiaa, neuropsykoterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa korkeintaan 20 hoitokertaa kutakin. Polven ja olkapään vammoissa ja sairauksissa korvaamme fysioterapian kuluja leikkaushoidon sijaan.

Miten Terveysturvan hinta muodostuu?

Terveysturvan hintaan vaikuttaa esimerkiksi yrityksen toimiala ja koko eli vakuutettavan henkilöstön määrä, sekä valitun terveysvakuutuksen laajuus. Tarjoamme neljää eri vaihtoehtoa, joiden sisällöstä, lisäturvista sekä hinnasta saat lisätietoa asiantuntijoiltamme.

Pohjola Vakuutuksen asiantuntijoilla on kattava toimialatuntemus ja käymme mielellämme tarpeesi läpi ja autamme valitsemaan sopivan vakuutusratkaisun yritykselle. Pyydä tarjous ja saat hinnan terveysvakuutukselle ja tarvittaessa myös muille yritysvakuutuksille.

Nainen selaa tietokonetta hymyillen, sillä hänellä on työtapaturmavakuutus turvanaan.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
Nainen on lennolla yrityksen matkavakuutus turvanaan.
Yrityksen matkavakuutus
Edullinen tapa varautua yllättäviin vahinkoihin, kun yrityksesi henkilöstö matkustaa maailmalla.

Yrityksen tulee ilmoittaa Terveysturvalla vakuutettujen työntekijöiden tiedot ja niissä tapahtuvat muutokset Pohjola Vakuutukselle.

Haluamme tehdä yrityksesi vakuutusten hallinnoinnista mahdollisimman vaivatonta. Op.fi-palvelun Vakuutukset -osiossa ilmoitat kätevästi Terveysturvalla vakuutettujen muuttuneet tiedot.

Lue lisää sairauskuluvakuutuksen verotuksesta Verohallinnon sivuilta.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.