” ”

Yrittäjän sairausvakuutus

Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle

Yrittäjä, huolehdi itsestäsi

Vakuutuksen avulla ylläpidät terveyttäsi ja työkykyäsi. Jos sairastut tai loukkaannut tapaturmassa, vakuutus korvaa hoitokulusi ja turvaa toimeentulosi, jotta voit keskittyä rauhassa paranemiseen. 

Nopeasti hoitoon ja takaisin töihin

Oikea-aikainen ja asiantunteva hoito nopeuttaa tervehtymistä ja työhön paluuta, mikä tuo yrityksellesi kustannussäästöjä.

Vakuutus, joka kattaa myös yrittäjän olemassa olevat sairaudet

Voit vakuuttaa itsesi terveydentilasta riippumatta, sillä yrittäjän sairausvakuutus kattaa myös aiemmat sairaudet.

Pohjola Terveysmestari apunasi

Terveysmestarilta saat asiantuntijan arvion oireistasi, omahoito-ohjeet tai ohjauksen sopivaan lääkärihoitoon. Kun sairastut tai loukkaannut tapaturmassa, ota yhteyttä puhelimitse tai chatissa.

Sairauskuluvakuutus yrittäjän turvana

Yrittäjän terveys ja työkyky ovat tärkeitä tekijöitä yrityksen menestymisessä. Varsinkin, jos olet samalla yrityksesi ainut työntekijä. Lyhytkin poissaolo vaikuttaa yrityksesi toimintaan ja aiheuttaa kustannuksia. 

Yrittäjän sairauskuluvakuutus eli Terveysturva kattaa sekä työ- että vapaa-ajalla tapahtuneen sairastumisen tai loukkaantumisen. Jos sairastut tai loukkaannut tapaturmassa, pääset yrittäjän terveysvakuutuksen turvin nopeasti hyvään hoitoon ja toivut takaisin työkuntoiseksi. Vakuutuksella täydennät työterveyshuollon sairaanhoitopalveluita ja varmistat sujuvan hoitokulujen korvaamisen. 

Yrittäjän sairauskuluvakuutus korvaa sairauksien ja tapaturmien tutkimus- ja hoitokuluja sekä täydentää samalla yrittäjän tapaturmavakuutuksen antamaa turvaa.

Yrittäjän ja yrityksen tarpeisiin sopiva sairausvakuutus

Yrittäjän sairausvakuutus sopii jokaiselle yrittäjälle ja yritykselle toimialasta riippumatta. Terveysturvan myöntämisen edellytys on Pohjola Vakuutukselta hankittu lakisääteinen yrittäjän tapaturmavakuutus. Terveysturvavakuutukset ovat pääsääntöisesti verottomia.

Jos haluat tarjota sairauskuluvakuutuksen työntekijöillesi, vakuutus voidaan räätälöidä myös koko henkilöstösi tarpeisiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme ja jätä yhteydenottopyyntö.

Tarjoamme neljää eri vaihtoehtoa, joista voit vapaasti valita tarpeisiisi sopivimman sairauskuluvakuutuksen yrityksellesi.

  PERUS LAAJA EKSTRA SUPER
Täydentää työterveyshuoltosopimustasi Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Myönnetään ilman terveystietoja Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Digitaalinen vakuutuskortti Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Leikkaukset Pohjola Sairaalassa, lääkärikumppaneillamme tai julkisen sektorin hoitolaitoksessa Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Leikkauksesta toipumisen vaatima fysioterapia Ei Kyllä Kyllä Kyllä
Erikoislääkärin tutkimukset ja hoidot Ei Kyllä Kyllä Kyllä
Lääkärin määräämä psykoterapia Ei Kyllä Kyllä Kyllä
Lääkärin määräämä fysioterapia Ei Kyllä Kyllä Kyllä
Suora pääsy hoitavalle yleis- tai erikoislääkärille ilman työterveyslääkärin lähetettä Ei Ei Kyllä Kyllä
Hoitolaitos vapaasti valittavissasi Ei Ei Ei Kyllä
Lääkkeet Ei Ei Ei Kyllä

Nopea hoito edesauttaa työkyvyn palautumista

Valtaosa sairauspoissaoloista johtuu sairauksista eikä työtapaturmista, joten myös sairauksiin on hyvä varautua. Sairauspoissaolojen ennaltaehkäisy on hankalaa, mutta hyvä hoito ja kattava vakuutusturva auttavat yrittäjän pikaisesti takaisin työn pariin. 

Yrittäjän sairausvakuutuksen laaja korvauspiiri mahdollistaa kattavan turvan läpi hoitopolun - diagnoosista ja hoidosta aina kuntoutukseen asti. Pohjola Terveysmestari -palvelu auttaa sinua kaikissa terveysasioissa. Terveysmestarilta saat apua oikean asiantuntijan valinnassa riippumatta mistä tapaturmasta tai sairaudesta on kyse. He auttavat vahinkoilmoituksen tekemisessä ja lisäksi saat korvauspäätöksen. Terveysmestarit voivat myös tehdä suoraan ajanvarauksen lääkärikumppanillemme.

Pohjola Sairaala ja lääkärikumppanimme ovat sitoutuneet nopeaan hoitoon, jotta toipuisit työkykyiseksi mahdollisimman pian. Olipa taustalla loukkaantuminen tapaturmassa tai vakava sairastuminen saat tilanteeseen sopivan avun. Vakuutuksen avulla vältyt yllättäviltä kustannuksilta, joita voi seurata esimerkiksi leikkauksista. Vakuutus myös helpottaa arkeasi, sillä lääkärikumppanimme voivat laskuttaa vakuutuksesta korvattavat kulut suoraan meiltä eikä silloin erillisiä korvaushakemuksia tarvita.

Löydetään yhdessä yrityksellesi sopivimmat vakuutukset

Yrittäjän sairausvakuutuksella turvaat hyvinvointisi ja tuet yrityksesi toiminnan jatkuvuutta. Riippumatta siitä, oletko aloittava vai jo pitkään toiminut yrittäjä, asiantuntijamme räätälöivät yrityksellesi sopivan vakuutusratkaisun. Kun vakuutukset ovat kunnossa, voit huoletta keskittyä yritystoimintaasi.

Muistathan huolehtia myös kiinteistöjen ja ajoneuvojen vakuuttamisesta sekä lakisääteisistä vakuutuksista, kuten YEL-vakuutuksesta ja työtapaturmavakuutuksesta henkilöstöllesi. Jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaasi, varmista, että yrityksesi oikeusturvavakuutus on voimassa heti alussa.

Pyydä tarjous sairauskuluvakuutuksesta itsellesi tai yrityksesi henkilöstölle jättämällä yhteystiedot alla olevan painikkeen kautta! Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Yrityksen sairauskuluvakuutus ei ole pakollinen vakuutus. Moni yrittäjä kuitenkin hankkii itselleen ja henkilöstölleen sairauskuluvakuutuksen täydentämään työterveyshuollon palveluita ja nopeuttamaan hoitoon pääsyä. Voit kartoittaa yhdessä asiantuntijamme kanssa, mitä turvia yrityksesi kannattaa ottaa itsesi ja henkilöstösi turvaksi.

Yrittäjän sairausvakuutuksen hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä ja sukupuoli. Vakuutuksen hinta muuttuu vuosittain yrittäjän ikääntyessä. Jätä meille yhteystietosi niin saat tietää paljonko yrittäjän sairausvakuutus eli Terveysturva maksaa sinulle.

Yrityksen hoitokuluvakuutus on työnantajan ottama sairauskuluvakuutus, joka täydentää lakisääteistä vakuutusturvaa ja työterveyshuollon palveluita. Se kattaa sairastumisen tai loukkaantumisen aiheuttamia tutkimus- ja hoitokuluja Suomessa. Vakuutuksen turvin yrittäjä ja työntekijät pääsee pikaisesti asianmukaiseen hoitoon, mikä tuo kustannussäästöjä.

Terveysturvavakuutuksesta ei makseta sairauspäivärahaa.

” ”
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.
” ”
Työkyvyttömyysvakuutus
Yrityksen työkyvyttömyysvakuutuksilla varaudut ohimenevään ja pysyvään työkyvyttömyyteen.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.