OP-Ilmarinen-yhteistyö

Onko vakuuttaminen yrityksesi ydinbisnestä? Jos ei, lue miten OP:n ja Ilmarisen yhteistyö helpottaa elämääsi

Yhteisenä tavoitteenamme on auttaa asiakasyrityksiä tekemään parempaa tulosta, kertovat Pohjola Vakuutuksen myyntijohtaja Juho Laine ja Ilmarisen asiakaspäällikkö Toni Savela.

– OP:n ja Ilmarisen yhteinen tekeminen on jokapäiväistä, ja kaikkia asiakkuuksia johdetaan kokonaisuutena. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaille markkinoiden laajimman palveluvalikoiman saman katon alta, Pohjola Vakuutuksen myyntijohtaja Juho Laine tiivistää yhteistyön hyödyt asiakkaalle.

Finanssiryhmä OP ja työeläkeyhtiö Ilmarinen ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosia. Yhteisenä tavoitteena on auttaa asiakasyrityksiä tekemään parempaa tulosta.

Tämä onnistuu, kun aktiivisesti vaikutetaan henkilöstön osaamiseen, työtyytyväisyyteen ja työhyvinvointiin sekä ehkäistään sairauspoissaoloja, tapaturmia, työuupumista ja työkyvyttömyyttä.

Kiireisessä arjessa vain harva yritys ehtii hoitaa kaiken itsenäisesti.

– Työeläkevakuuttaminen, rahoituksen hankkiminen ja vahinkovakuuttaminen eivät ole kovinkaan monen yrityksen ydinbisnestä. Yhteistyöllä varmistamme sen, että asiakkaat saavat hoidettua asiansa helposti ja sujuvasti luotettavien toimijoiden kanssa, sanoo Ilmarisen asiakaspäällikkö Toni Savela.

Yhteistyö mahdollistaa nopean reagoinnin esimerkiksi silloin, kun yrityksen tilanne muuttuu.

– Kun asiakas ottaa kaikki palvelut saman katon alta, hän saa nimetyn asiakkuustiimin. Näin viesti kulkee nopeasti ja asiat hoituvat varmasti, Savela kertoo.

Hyvinvoiva henkilöstö näkyy yrityksen tuloksessa

Yhä useampi työntekijä on huolissaan työkyvystään ja moni arvioi, ettei jaksa nykyisessä työssään eläkeikään saakka. OP ja Ilmarinen haluavat yhdessä parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista.

Henkilöstön työkyvyn parantaminen ja vahinkoriskeihin varautuminen varmistavat yrityksen toiminnan jatkuvuuden.

– Riskien kartoituksen ja tunnistamisen sekä ratkaisujen löytämisen jälkeen asiakas lopulta päättää, mihin varaudutaan ja millä laajuudella. Kaiken tämän perustana on luottamus, joka syntyy yrityksen ja sen liiketoiminnan tuntemisesta ja arjessa auttamisesta, Laine sanoo.

Henkilöstön hyvinvoinnin kautta myös tuottavuus kasvaa.

– Ratkaisumyynnissä kaikki hyöty pitää pystyä osoittamaan rahallisena, esimerkiksi liikevaihdon kasvuna, tuloksen parantumisena tai yrityksen riskien vähenemisenä, Laine kertoo.

YEL-vakuutus
YEL-vakuutus
YEL-vakuutus on toimeentulosi perusta, kun siirryt eläkkeelle tai tarvitset sosiaaliturvaa.
Yrittäjän tapaturmavakuutus kuva
Yrittäjän tapaturmavakuutus
Pääset nopeasti hyvään hoitoon ja voit keskittyä paranemiseen ilman huolta lääkärikuluista.
TyEL-vakuutus
TyEL eli lakisääteinen työeläkevakuutus työntekijälle
TyEL-vakuutus on yksi yrittäjän pakollisista vakuutuksista.
YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.