” ”

Luottovakuutus

Turvaa myyntisaatavillesi

Luottovakuutuksella yrityksesi voi suojata myyntisaatavansa asiakkaiden maksukyvyttömyyden ja -haluttomuuden varalta. Vakuutus räätälöidään yrityksesi tarpeiden ja tilanteen mukaan, joten et maksa turhasta. Voit suojata samalla vakuutuksella sekä kotimaan myyntisi että vientisi.

Luottovakuutus tukee yrityksesi riskienhallintaa ja auttaa yritystäsi kasvamaan kannattavasti. Säästät aikaa ja rahaa, kun siirrät asiakkaidesi maksukyvyn tutkimisen ja valvonnan meille.

Luottovakuutetut myyntisaatavat voivat olla rahoitettuja Factoring-rahoituksella tai yrityksen omassa reskontrassa valvottavana. Kumppaniemme kautta on mahdollista saada luottovakuutus OP:n sopimin ehdoin.

OP:lla on yhteistyötä useiden luottovakuutusyhtiöiden kanssa. Keskinäisen sopimuksemme mukaisesti luottovakuutusyhtiöt hoitavat ammattitaitoisesti OPn asiakkaiden luottoriskien hallintapalvelut ja vakuutukset.

Mikäli olet kiinnostunut myyntisaatavien luottovakuuttamisesta ja/tai niiden rahoittamisesta niin ota yhteys asiantuntijamyyjiimme. Liikkeelle voit lähteä myös lähimmästä osuuspankista.