Ajoneuvovahingot ja matkavakuutukset osaksi yritysten vakuutuspalveluita op.fi:ssä

Yritysten digitaalisten vakuutuspalveluiden uudistus jatkuu. Voit nyt tarkastella mm. yrityksesi ajoneuvovahinkoja sekä matkavakuutuksia ja -vahinkoja kirjautumalla op.fi:hin.

Alla näet kaikki yritysten op.fi-palveluihin helmikuun alussa tulleet palvelut:

 

  • Ajoneuvovahingot 
  • Matkavakuutukset ja -vahingot 
  • Matkavakuutustodistuksen tulostus viisumia varten
  • Ammattiurheilijaturvan vakuutussopimukset
  • Potilasvakuutukset 
  • Potilasvakuutuksen vakuutusvahvistuksen tulostus
  • Digitaalinen vakuutuskortti englanniksi

Aloitimme yritysten digitaalisten vakuutuspalveluiden uudistamisen syksyllä 2018, jonka jälkeen op.fi:hin on tuotu työtapaturma- ja ryhmätapaturmavakuutukset sekä työtapaturmailmoitus ja uudistettu ryhmätapaturmailmoitus. Aiemmin yrityksillä on ollut käytössä Vakuutusten verkkopalvelu yrityksille. Suunnitelmien mukaan kaikki palvelut ovat siirtyneet op.fi:hin vuoden 2019 loppuun mennessä. 

Palveluiden uudistus helpottaa ja nopeuttaa vakuutusasioiden hoitamista sekä mahdollista asioiden hoitamisen missä ja milloin tahansa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Op.fi:n palvelut ovat käytettävissä eri laitteilla – puhelimella, tabletilla ja tietokoneella ja suomen kielen lisäksi ruotsiksi sekä englanniksi. 

 

Tulevat uudistukset 

Seuraavina merkittävimpinä uusina palveluina op.fi:hin tulee yritysten ajoneuvovakuutukset sekä mahdollisuus kirjautua op.fi:n yritysvakuutuspalveluihin muiden pankkien tunnuksilla.  

Toistaiseksi op.fi:n yritysvakuutuspalvelut ovat käytettävissä vain OP-verkkopalvelutunnuksilla. Muiden pankkien tunnuksilla kirjauduttaessa sekä niiden palveluiden osalta, joita ei vielä ole uudistettu, yritysvakuutuspalvelut ovat käytettävissä vanhassa Vakuutusten verkkopalvelussa yrityksille. Kirjautuminen kaikkiin palveluihin tapahtuu op.fi:ssä Kirjaudu sisään -osiossa. 

Tiedotamme uudistuksista tarkemmin, kun uudet palvelut tulevat käyttöön.