Korttitietojen automaattinen päivitys nyt kaikissa OP-Visa-korteissa

Visa Account Updater (VAU) eli korttitietojen automaattinen päivitys on Visan tarjoama palvelu, joka on käytössä myös kaikissa OP:n Visa-korteissa.

Palvelu helpottaa arkeasi korttisi vaihtuessa

Palvelun avulla maksukorttisi tiedot päivittyvät turvallisesti ja automaattisesti niihin tilaus- ja suoratoistopalveluihin, joihin olet antanut korttisi tiedot ja joilla Visa Account Updater on käytössä. Kyseessä voi olla esimerkiksi Netflix, Spotify, Google tai iTunes. Palvelu helpottaa arkeasi ja varmistaa palveluiden saumattoman jatkumisen, kun OP-Visa-korttisi vaihtuu.

Kortin turvarajat on hyvä pitää aina itselle sopivina

Huomioithan, että kortin turvarajat on hyvä pitää aina sellaisina, että ne vastaavat kortin käyttöä. Voit määritellä turvarajat käteisnostoille, varmennetuille korttiostoille sekä verkkomaksamiselle ja muille etäostoille.

Korttiesi vuorokausikohtaisia turvarajoja voit muokata helposti ja nopeasti op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa. Tekemäsi muutokset astuvat heti voimaan.

Seuraa kortiltasi meneviä veloituksia säännöllisesti. Jos huomaat veloituksia, joita et ole itse tehnyt, ota yhteys Korttiasiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.