OP mahdollistaa yritysasiakkaille ulkomaanmaksujen reaaliaikaisen seurannan ja monipankkimaksut ulkomaisille tileille

OP Yritystalouden uudet ominaisuudet tuovat yrityksille varmuutta ja läpinäkyvyyttä ulkomaanmaksuihin ja sujuvoittavat kansainvälistä kassanhallintaa.

Yritysasiakkaamme voivat nyt seurata itse ulkomaanmaksujen etenemistä ja maksuista syntyviä kuluja reaaliajassa OP Yritystalouden kautta. Seuranta on mahdollista tilanteissa, joissa maksu on maksettu OP:n tililtä OP Yritystaloudesta tai yksittäismaksuna yrityksen pankkiyhteyden kautta.

–  Kehitämme palveluitamme asiakaslähtöisesti ja kansainvälisten maksujen läpimenon epävarmuus sekä läpinäkymättömyys ovat olleet asiakkaidemme tunnettu kipupiste. Ulkomaisen maksun seurannan mahdollistaminen on osa kansainvälisten maksamisen palveluiden uudistamista ja digitaalisten palveluidemme vahvistamista, kertoo OP Yritystalouden kehityksestä vastaava Business Developer Hanna Lindroos.

OP on ensimmäinen pankki Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden seurata itse ulkomaanmaksuja, hälventäen entisestään mielikuvia ulkomaanmaksuista hitaina, kalliina ja monimutkaisina.

OP Yritystalouden monipankkiominaisuus laajenee eurooppalaisiin pankkeihin

Olemme samaan aikaan laajentaneet OP Yritystalouden monipankkiominaisuutta kattamaan useita pohjoismaisia ja eurooppalaisia pankkeja. Alkuvaiheessa palvelun piirissä ovat muun muassa Nordea, SEB, Swedbank, Commerzbank ja Santander.

Monipankkiominaisuuden avulla voit tarkastella yrityksesi kassaa kansainvälisenä kokonaisuutena ja tehdä maksuja ulkomaisten pankkien tileiltä saman palvelun sisällä. Ominaisuus mahdollistaa myös esimerkiksi ulkomaisen pankin tilille kerättyjen varojen nopean kotiuttamisen.