OP Vakuutus SuoraTyö.fi-palvelun vakuutuskumppaniksi

SuoraTyö.fi-palvelu on mikro- ja pienyrityksille yksinkertaisin tapa hallinnoida työntekijän palkkaamista ja siihen liittyviä työnantajavelvoitteita. OP Vakuutus tarjoaa jatkossa palvelussa yrittäjän lakisääteiset tapaturmavakuutukset.

SuoraTyön alusta tarjoaa ainoana Suomessa pienille yrityksille kokonaisvaltaisen palvelun työntekijöiden rekrytointiin, työsopimusten tekoon, palkanmaksuun ja työantajavelvoitteiden hoitoon ilman erillisiä investointeja. Myös ilmoitukset, jotka työnantajien on toimitettava ensi vuoden alusta kansalliseen tulorekisteriin, SuoraTyön järjestelmä muodostaa ja lähettää automaattisesti.

Kotitaloudet ovat voineet hoitaa työnantajavelvoitteensa SuoraTyö.fi-palvelussa jo muutaman vuoden ajan. Myös yhdistykset pystyvät käyttämään SuoraTyö.fi-alustaa henkilöstöhallintoonsa.

Ilmarinen ja OP ovat SuoraTyön palvelussa kumppaneina. Jatkossa yritys saa OP Vakuutuksen lakisääteisen työtapaturmavakuutuksen suoraan SuoraTyö.fi-palvelusta.

SuoraTyön palvelu soveltuu erinomaisesti muun muassa kausiluonteisen henkilöstön työsuhteiden hallintaan. OP on äskettäin tullut mukaan SuoraTyön kumppaniksi lakisääteisessä työtapaturmavakuutuksessa. Laajennamme tulevaisuudessa palvelun kautta saatavia työnantajan vahinkovakuutuksien ja muiden yrityspalvelujen tarjontaa.

Ilmarinen jatkaa palvelussa työeläkevakuutuskumppanina.