Tammikuun Sijoitusnäkymät -uutiskirje on ilmestynyt

Nappaa tammikuun uutiskirjeestä vinkit uuteen sijoitusvuoteen: mitä tekijöitä sijoittajan kannattaa seurata vuonna 2023, miltä sijoitusmarkkinoilla näyttää tammikuussa ja mitkä ovat analyytikkojen suosikkiyhtiöt ja -toimialat juuri nyt? Osallistu 18.1. pidettävään maksuttomaan Pörssitutka-webinaariin, josta voit poimia vinkit sijoitussalkkuusi.

Kurkkaa myös, mihin rahastoihin, osakkeisiin ja ETF:iin suomalaiset sijoittivat vuonna 2022. Pääset lisäksi tutustumaan yhdistelmärahastojen salkunhoidon maailmaan 360° sijoittamisesta -podcastin tuoreimmasta jaksostamme.

Jos teit uudenvuodenlupauksen sijoittamisen aloittamisesta, hyödynnä parhaat vinkit OPxSijoittamisen Reseptikirjasta, johon olemme koostaneet 24 sijoittamisen reseptiä parempien sijoituspäätösten tueksi.

Menestyksekästä sijoitusvuotta 2023!

Julkaisemme Sijoitusnäkymät -uutiskirjeen kuukausittain. Koostamme siihen sijoittajan kannalta ajankohtaisia artikkeleita ja videoita. Vakioaiheena on Sijoitusnäkymät-blogi ja videohaastattelu markkinatilanteesta. Voit halutessasi tilata uutiskirjeen myös omaan sähköpostiisi. Kirjeen tilauksen voi halutessaan perua. Kirjeen voi tilata alla olevasta linkistä.