Lokakuun Sijoitusnäkymät -uutiskirje on ilmestynyt

Syyskuu oli sijoitusmarkkinoilla synkkä kaikissa omaisuusluokissa. Korkojen nousun rinnalla hermoilua aiheuttaa kasvanut pelko talouskehityksen kääntymisestä heikoksi. Pitkäaikaisen sijoittajan kannattaa kuitenkin pitäytyä sijoitussuunnitelmassaan - parhaat ostokset kun tehdään markkinoiden ollessa heikoimmassa tunnelmassa.

Nappaa vinkit sijoittamisen aloittamiseen ja osallistu Sijoittajaksi tunnissa -webinaariimme 25.10. Ilmoittautumislinkin löydät uutiskirjeestä. Ota myös kuunteluun uusi 360°sijoittamisesta -podcastimme, jonka tuoreimmassa jaksossa sukelletaan kiinteistösijoittamisen pariin. Entä ovatko viime aikojen markkina- ja kustannusmuutokset sittenkään kovin dramaattisia asuntosijoittajan näkökulmasta? Kerromme myös juuri lanseeratusta sijoittamisen vertaisvinkkien palvelusta op.fi:ssa.

Julkaisemme Sijoitusnäkymät -uutiskirjeen kuukausittain. Koostamme siihen sijoittajan kannalta ajankohtaisia artikkeleita ja videoita. Vakioaiheena on Sijoitusnäkymät-blogi ja videohaastattelu markkinatilanteesta. Voit halutessasi tilata uutiskirjeen myös omaan sähköpostiisi. Kirjeen tilauksen voi halutessaan perua. Kirjeen voi tilata alla olevasta linkistä.