Suljemme OP:n Visa-kortteja turvallisuussyistä

Ruums Technologies -niminen veloittaja on laskuttanut asiakkaidemme Visa-yhdistelmäkorteilta yhden euron summia. Suljemme tällaiset kortit. Asiakkaat, joita tapaus koskee, saavat viestin ja toimintaohjeet OP-verkkopalveluun sekä OP-mobiiliin.

Osassa asiakkaidemme Visa-yhdistelmäkorteista on havaittu aiheettomia euron suuruisia tapahtumia tai niiden yrityksiä. Veloittajan nimi on Ruums Technologies. Tapaus ei koske kaikkia OP:n Visa-kortteja, vaan noin 2 400 korttia. 

Suljemme väärinkäytön kohteeksi joutuneet kortit turvallisuussyistä. Olemme myös estäneet uudet tapahtumat tältä veloittajalta. Kyseessä ei ole korttitietojen vuoto, vaan tietokoneella tehty yritys selvittää OP:n yhdistelmäkorttien numeroita. 

Jos kortiltasi on veloitettu tai yritetty veloittaa tällainen maksu, saat lähipäivinä viestin OP-verkkopalveluun ja OP-mobiiliin. Viestissä on tietoa korttisi sulkemisesta ja korvaavan kortin saamisesta.

Jos haluat sulkea korttisi heti tai jos asia askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä verkkoviestillä tai soittamalla numeroon 010 252 1530 (24 h/vrk). Puhelun hinta on 0,0835 euroa/puhelu + 0,167 euroa minuutilta.

Muissa kuin korttien sulkua koskevissa asioissa käänny asiakaspalvelumme puoleen. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.