Suoraa puhetta markkinoista -sarjan tuorein podcast on kuunneltavissa

Suoraa Puhetta Markkinoista on OP Varainhoidon podcast-sarja, jossa ruoditaan talouden ja markkinoiden menoa. Joskus asiat vain on parasta sanoa suoraan. Sisältö vaihtelee tiukasta ajankohtaisesta analyysistä ja konsistenteista teorioista aina löysiin mielipiteisiin.

Tuoreimmassa jaksossa pohditaan alkuvuoden myllerrystä: mitkä tekijät ovat vaikuttaneet kurssiheiluntaan? Entä miltä näyttää osake- ja korkomarkkinoiden lähitulevaisuus? Aiheista keskustelemassa OP:n asiantuntijat Jussi Hyöty, Harri Kojonen ja Tommi Kokkarinen.

360° sijoittamisesta -podcasteissa pureudumme eri sijoitustyyleihin. Tarkastelemme sijoittamista eri näkökulmista: millaisia eri sijoitustapoja on olemassa? Miten sijoituskohteista löytää olennaisen tiedon? Syvennymme eri sijoituskohteisiin ja omaisuusluokkiin sekä pohdimme, milloin niihin kannattaa sijoittaa. Aiheisiin pureutuvat OP:n salkunhoitajat ja muut sijoittamisen asiantuntijat. Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan fundamentaalista osakesijoittamisesta ja toisessa pureudutaan kiinteistösijoittamiseen.