” ”

Työtapaturma- ja ammattitautivakuutukseen muutoksia 1.1.2022 alkaen

Muutokset vaikuttavat mm. vakuutustunnukseen, laskutukseen ja asiointiin.

Yrityksesi vakuutusturvan sisältö pysyy samana, mutta jotkin asiat saattavat edellyttää sinulta toimenpiteitä.

Pohjola Vakuutuksen jo useita vuosia käynnissä olleiden järjestelmätöiden tulokset alkavat nyt näkyä. Uudistamme vakuutusjärjestelmämme ja siihen liittyvät tukijärjestelmät sekä vakuutusten ja vahinkojen hoidon vakuutustuote kerrallaan. Ensimmäisenä siirrämme Työtapaturma- ja ammattitautivakuutukset 1.1.2022 alkaen uuteen järjestelmään.

Jos yrityksesi vakuutustunnus on jo 78-alkuinen, vakuutuksesi on jo uudessa järjestelmässä, eivätkä muutokset koske sinua. Voit tarkistaa vakuutustunnuksen yrityksen vakuutustiedoista op.fi-palvelussa.

Kohti uutta palvelutarjoamaa

Tämä on ensimmäinen askel kohti uutta palvelutarjoamaa, tulemme tarjoamaan tulevien vuosien aikana sinulle ja yrityksellesi entistä parempia palveluita. Toivottavasti maltat rauhassa tutustua uusiin palveluihimme ja pidät uudistuksistamme. Lisää on vielä tulossa, pysythän mukana muutosmatkassamme! 

Tutustu työtapatumavakuutuksen muutoksiin ja niiden aiheuttamiin toimenpiteisiin osoitteessa op.fi/vakuutusuudistus

Voit tutustua järjestelmäuudistukseemme aiemmin julkaisemassamme uutisessa 

Työtapaturmavakuutukset, joihin ei vielä muutoksia 1.1.2022

Suunnitelmissamme on siirtää vuoden 2022 aikana yrittäjän tapaturmavakuutukset uuteen järjestelmään. Samassa yhteydessä siirrämme myös ne Työtapaturma- ja ammattitautivakuutukset, joissa on sekä Yrittäjän tapaturmavakuus että työntekijöiden vakuutus samalla sopimuksella. Tiedotamme asiasta erikseen.