Uutta OP-mobiilissa

Uusi versio OP-mobiilista tuo uutta omistaja-asiakkaille

Suomen johtavaa pankkisovellusta kehitetään ja parannetaan jatkuvasti, jotta asiointisi sujuisi mutkattomasti. Joulukuussa julkaistiin OP-mobiilin viimeisin versio, joka pitää jälleen sisällään nipun uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tutustu uutuuksiin ja ota palvelut käyttöösi omalla älylaitteellasi!

Osuuspankkien paikalliset omistajaedut sekä tapahtumat löytyvät nyt helposti OP-mobiilista. Mikäli olet omistaja-asiakas, voit lunastaa rahanarvoiset edut nyt näppärästi OP-mobiilin avulla. Entä jos edut kiinnostavat, mutta sinulla ei omistaja-asiakkuutta? Ei huolta: omistaja-asiakkaaksi voi liittyä myös digitaalisesti!

Vakuutukset-osiossa teemme parannuksia tavoitteenamme helpottaa asiointiasi julkaisu julkaisulta. Uusimman version avulla näet yhdellä silmäyksellä, miten olet turvannut elämäsi OP:n vakuutuksilla. Vakuutukset on järjestetty kategorioihin, joiden alta löytyvät sekä omat vakuutukset, valtakirjalla annetut vakuutukset sekä vakuutuksiin liittyvät vahingot.

Olemme tehneet myös paljon toivotun muutoksen OP-mobiilin tilitapahtumiin! Uusi tilitapahtumahaku kattaa nyt tapahtumat viimeisen kahden vuoden ajalta kolmen kuukauden sijaan. Sanahaun avulla löydät etsimäsi tapahtumat helposti ja nopeasti.

Sijoittamista harkitsevien kannattaa tehdä sijoittajaprofiili OP-mobiilin avulla. Näin saat tietoa sinulle sopivista ratkaisuista jo ennen keskustelua sijoitusneuvojan kanssa, ja itse tapaamisessa on aikaa keskittyä itse sijoitustuotteista keskustelemiseen.

Uudet ominaisuudet saat käyttöösi, kun lataat uusimman version OP-mobiilista laitteeseesi.