Ajamaan oppii ajamalla

Pohjola Vakuutus, Suomen Autokoululiitto ja ajoratakumppanit tarjoavat yhteistyössä autoilijoille, motoristeille ja mopoilijoille mahdollisuuden kehittää ajotaitojaan entistä kokonaisvaltaisemmiksi. Olipa allasi sitten auto, moottoripyörä tai mopo, varmista ajotaitosi ja vältä vältettävissä olevat haaverit. Ajamaan oppii ajamalla!

 

Ajoharjoittelu kannattaa

Hyvät ajotaidot luovat perustan turvallisille kilometreille liikenteessä. Suorittamalla ajoharjoittelun kehität ajotaitojasi ja valmistaudut yllättäviin tilanteisiin - ajamaan oppii ajamalla.

Lisäksi suoritettuasi ajoharjoittelun hyväksytysti jollain ajoratakumppaneistamme, moottoripyörä- tai mopoharjoittelua tarjoavista autokouluista, voit saada jopa 20 % etuuden henkilöauton, moottoripyörän tai mopon kaskovakuutuksesta. Suorita siis ajoharjoittelu, kehitä ajotaitojasi entistä paremmiksi ja nauti vakuutuseduista!

Valitse ajoneuvosi ja katso ohjeet

 

Suoritettuasi ajoharjoittelun, voit saada jopa 20 % etuuden henkilöauton, moottoripyörän tai mopon kaskovakuutuksesta.

 

Nuoret naiset autossa
Henkilöauto
Liukkaankelin ajorataharjoittelu tuoreelle huippukuskille.
” ”
Moottoripyörä
Kattava paketti harjoitteita yllättävien tilanteiden varalta. Sopii kaiken tasoisille motoristeille.
Mopovakuutus
Mopo

Valmiuksia liikenteeseen, turvallisessa tilanteessa ja ammattilaisen ohjaamana

 

Ajoharjoittelu Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaille

Pohjola Vakuutus ja Riihimäen Liikenneturvallisuuskeskus tarjoavat yhteistyössä Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaille suunniteltuja Turvallisen liikkumisen kursseja. Koulutus auttaa tunnistamaan toimintaan ja olosuhteisiin liittyvät riskit liikenteessä.

Lue lisää Turvallisen liikkumisen kurssista