Vallian aurinkopaneelit

Auta kehittämään vastuullisuuttamme ja osallistu OP:n sidosryhmäkyselyyn 12. kesäkuuta mennessä

Vastuullisuus on yksi OP Ryhmän kantavista arvoista. Auta kehittämään OP:n yritysvastuutyötä ja osallistu sidosryhmäkyselyyn 12. kesäkuuta mennessä verkossa lyhyen kyselyn avulla.

Vastuullisuus on tiivis osa OP:n arvoja ja perustehtävää sekä liiketoiminnan ja strategian ytimessä. Kyselyn tuloksia käytetään olennaisuusarviointimme ja vastuullisuusohjelmamme päivittämisessä. Kyselyn avulla tavoitteena on tunnistaa ja ymmärtää, mitkä kysymykset nyt ja tulevaisuudessa ovat sidosryhmillemme tärkeitä.

- Yritysvastuu rakentuu aidosti vain yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja vastuullisuusohjelmamme perustuu arvojemme rinnalla sidosryhmien näkemysten kuulemiseen. Ohjelmaa päivittäessämme haluamme kuunnella herkällä korvalla asiakkaitamme ja kannustan kaikkia sidosryhmiemme edustajia vastaamaan kyselyyn, sanoo OP Ryhmän yritysvastuusta vastaava johtaja Kati Ihamäki.

Osallistuminen on helppoa, ja vastaamiseen tarvitset vain 5-10 minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti nimettömänä.

Vastaa tämän linkin takaa löytyvään kyselyyn ja kerro odotuksiasi OP:n vastuulliselle liiketoiminnalle keskiviikkoon 12. kesäkuuta kello 23.59 mennessä. Arvostamme ajatuksiasi ja näkemyksiäsi. Voit vapaasti jakaa linkkiä myös eteenpäin.

Lisätietoja:

OP:n viestintä, p. 050 5239904, viestinta@op.fi